Jeste li probali jednu od najpoznatijih paleta sjenila za oči NAKED?

Upravo najnovija linija donosi čak 12 NOVIH fantastičnih nijansi sjenila. Za neodoljiv pogled, na raspalaganju su vam nijanse od vrhunske mat crveno-smeđe boje, nijanse blistavog bakra pa sve do intenzivne bronce.

Sve nijanse su predivne, svaka žena može iskombinirati svoj savršeni par, a ono što je mene oduševilo je sama tekstura, efekt baršunaste glatkoće.

Nema šanse da ne prepoznate Naked paletu na nekome, nikada mi se to nije prije događalo, uglavnom svi prepoznamo omiljeni nam parfem, a sada kada sretnem frendicu i kad me privuče taj baršunasti sjaj odamh pitam: “To je Urban Decay Naked paleta?”. Svaki put točna pretpostavka! Ne možete, a da ju ne skenirate i ne skužite:). Ovo mi je prvi put da sam se navukla na nježne baršunaste nijanse, nikada prije nisam koristila tako svijetle nijanse. Koristila sam dvije nijanse sjenila: najsvjetliju nijansu, ovu prvu u nizu koju možete vidjeti na slici OUNCE i bakrenu SCORCHED.

12 predivnih nijansi – pregršt kombinacija i lookova. Izvrsna pigmentacija i trajnost, bilo kakvo nakupljanje mrvica je ovdje bespotrebno spominjati.

Dizajn ambalaže je zaista divan, elegantan i luksuzan što možete vidjeti na fotografijama.

NAKED HEAT paleta, a i svi Urban Decay proizvodi, dostupni su ekskluzivno u Müller parfumerijama (Cijena NAKED HEAT palete: 390,00 kn)

Fotografije potpisuje Martina Bošković Ribarić

Ana Mišić