H&M vas poziva na proslave u čarobni svijet Brasserie Hennes, koji je za blagdane pretvoren u snježni krajolik inspiriran diskom – zabavan je, primamljiv i vrvi od blagdanskog uzbuđenja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M (@hm)

Za ovu sezonu, glumica Chloë Sevigny i glazbenik Anderson Paak blistaju poput zvijezda noseći H&M-ovu kolekciju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M (@hm)

Sve stvari blistaju i sjaje u H&M-ovoj blagdanskoj kolekciji A/W22 – to je slavlje stila, koji budi samopouzdanje svojim neodoljivim bojama i teksturama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M (@hm)

Kolekcija ima fokus spreman za zabavu s ključnim komadima koji odišu sofisticiranošću i uključuju nježno ružičasto odijelo, ružičastu svjetlucavu haljinu dugih rukava, crnu haljinu s resicama s elementima šljokica i srebrnu šljokičastu haljinu s visokim ovratnikom. Crna haljina s resama, tamnoplava mini haljina sa šljokicama, skraćeni džemper s povišenim izrezom i suknja s resama dodatni su komadi koji se ističu. Upečatljivi dodaci poput svjetlucavog ukrasa za glavu sa kamenčićima, hrabrih ružičastih naušnica sa kamenčićima i dijamantnog grudnjaka, svi žude za svjetlima reflektora. Svjetlucave štikle s platformom, crne čizme s petom iznad koljena i ružičaste salonke idealne su za plesni podij.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli H&M (@hm)

“Bilo je zadovoljstvo raditi s ovim divnim ženama Palomom Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior, Mikom Argañaraz i Monom Tougaard za ovu H&M kampanju. Plesati i smijati se usred zimske zemlje čudesa bilo je fantastično.”

Chloë Sevigny, glumica.

„Super sam se zabavio radeći s H&M-om i nevjerojatnom glumačkom postavom u čarobnom svijetu Brasserie Hennes. Sve je u životu u trenutku i istinskom slavljenju života s onima oko vas, posebno u ovo doba godine. ”

Anderson Paak, glazbenik.

Kolekcija će biti dostupna sredinom studenog 2022.,  u trgovinama i na hm.com.