6. svibnja 2023. – Budući da je Eurosong pred vratima i da su ulaznice za ovogodišnje finale već rasprodane, Booking.com, vodeća digitalna platforma za putovanja, otkrila je da ga 90% obožavatelja diljem Hrvatske planira pratiti, a svaki sedmi (13%) planira okupljanje ili u vlastitom domu ili kod svoje obitelji i prijatelja kako bi zajedno gledali.

Svake godine grad domaćin ugosti tisuće gostiju iz cijelog svijeta koji posjete natjecanje. Međutim, za one koji nisu nabavili ulaznice, kućna slavlja mogu biti jednako uzbudljiva. Zapravo, istraživanje Booking.com-a otkriva da 55% obožavatelja navodi da je mogućnost gledanja Eurosonga s obitelji i prijateljima najveća prednost praćenja Eurosonga kod kuće, kao i to da imaju omiljenu hranu i piće pri ruci i mogu zajedno razgovarati o nastupima (54%).

Sa 6,6 milijuna kuća za odmor i apartmana koji su odmah dostupni za rezervaciju na platformi, Booking.com dijeli nevjerojatne smještaje u slavnom gradu Rijeci, rodnom gradu benda koji predstavlja Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju za pjesmu Eurovizije.

Apartmani Bella Vita: Apartmani s 4 zvjezdice nalaze se u blizini Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja, Hrvatskog narodnog kazališta Ivana Zajca i Trsatske gradine. Svaki dom ima potpuno opremljenu kuhinju za pripremanje tematskih Eurosong grickalica, veliki dnevni boravak i TV ravnog ekrana. Besplatan WiFi dostupan je svim gostima, dok odabrane sobe pružaju balkon za uživanje u pogledu na Rijeku. Doručak à la carte dostupan je svakog jutra u apartmanu.