Šokantna true crime dokumentarna serija na Pickbox TV

Danska dokumentarna kriminalistička serija Ubojite žene (Deadly Women) stiže na Pickbox TV 20. ožujka i prikazivat će se od ponedjeljka do srijede. Saznajte sve o danskim ženama ubojicama koje su harale tijekom posljednjih 20 godina. Stvorena za sve ljubitelje true crimea, ova Viaplayeva danska serija oduševit će vas jednako koliko i zgroziti!

ISTINITE PRIČE O UBOJITIM ŽENAMA

Tijekom šest epizoda približavamo se trima najvećim i najsenzacionalnijim slučajevima ubojstava u povijesti danskog kriminala. Iako su rijetkost u Danskoj, neke od žena ubojica žive su i dandanas. U potpuno novom dokumentarcu znanci i bliski ljudi istražuju što je potaknulo te žene da počine ili pokušaju počiniti jeziva ubojstva. U pokušaju da shvate što žene tjera na ubijanje putuju u prošlost i njihovo djetinjstvo te traže osobe i ključne svjedoke koji nikad nisu govorili o svojim saznanjima.

SLUČAJ BROJ 1

Pratimo prijateljicu iz djetinjstva jedne od najozloglašenijih danskih ubojica. Godinama je bila šokirana činjenicom da je prijateljica s kojom se nekoć igrala završila na doživotnoj robiji za dva brutalna ubojstva. Kako su stvari mogle krenuti tako loše? Kaje li se danas zbog onoga što je učinila i je li i dalje u zatvoru?

SLUČAJ BROJ 2

U predgrađu Kopenhagena jedna starica bila je najbolja prijateljica sa ženom ubojicom koja je više od deset godina uspjela izbjeći pozornost policije zbog ubojstva oca svojih kćeri. Sve dok nije ponovno ubila, ovog puta svog zeta, policija nije otkrila što je učinila deset godina prije. Uspjela je skriti svoju tužnu prošlost od svoje najbolje prijateljice koja je bila šokirana kada je shvatila što se dogodilo. Kako i zašto je mogla ubiti nekoliko ljudi?

SLUČAJ BROJ 3

 

Nedavni slučaj ubojstva koji je najviše šokirao dansko društvo slučaj je iz bolnice Nykøbing Falster gdje je medicinska sestra pokušala ubiti četiri pacijenta. Godinama su njezini kolege bili sumnjičavi, ali tek nakon jezive noćne smjene tijekom koje je nekoliko pacijenata umrlo u rukama osoblja, istina o njezinim šokantnim djelima izlazi na vidjelo. Jedan od novinara koji su pratili dramatični slučaj pokušava razumjeti zašto je ova žena pokušala ubiti svoje pacijente.

Dansku kriminalističku dokumentarnu seriju Ubojite žene (Deadly Women) gledajte samo na Pickbox TV-u od 20. ožujka!