Blagdani se bliže kraju, ali cijeli ovaj tjedan stignete se još zabaviti uz adventski program na terasi Z centra. Kućice sa super gastronomskom ponudom uz prijateljske cijene bit će dostupne do nedjelje, 09.01.2022.

Također, klizalište će biti otvoreno za sve posjetioce do 27.02.2022. što će zasigurno najviše razveseliti one najmlađe.

Najavljuje se uskoro i otvorenje Burger King-a čime ćemo povećati ponudu food courta Z centra.

U Z centru odlično se zabavljalo posljednjih mjesec dana uz razne koncerte i predstave u kojima su uživale sve dobne skupine.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Z centar (@z_centar_)

Pozivaju se djeca i roditelji da se pridruže u nedjelju, zadnji dan Adventa kada je posebno za djecu pripremljen zabavni i obrazovni program.

Nedjelja, 09.01.2022. u 17:30h – ‘ZAGRIZI U BAJKU’

Zagrizi u bajku prvi je gastronomsko-kazališni projekt koji je spojio tri kreativne žene iz različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera. Glavne junakinje na smiješan i zabavan način kroz svijet bajke prenose poruku o važnosti okupljanja oko stola, zdravijim obrocima i tradicionalnim blagdanskim običajima, uz mnoštvo pjesme, plesa i smijeha.

Predstava dodatno uključuje pravi mali kuharski show uživo da dodatno proširi slasne okuse i mirise. Ciljana publika su klinke i klinci od 5+ godina, kao i njihova starija pratnja, koja će se vjerujemo dobro zabaviti.

Nedjelja, 09.01.2022. u 18:30h – ‘PRAVA ISTINA O DISKO PLESU’

Stand up koji su za vas pripremili Tomislav Tržan i njegov kolega Zoran Jurić pravi je spektakl zabave, smijeha, plesa i interakcije. Traje oko 75 minuta i popraćen je s najvećim disko hitovima. Poznati hrvatski plesač Tomislav Tržan predstavlja preko 50 plesnih pokreta, objašnjava kako su nastali u disko plesu 80-tih, ali na šaljivi način, u stilu Monty Python-a. Same pokrete po želji ponavlja i publika.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Z centar (@z_centar_)