U proteklih nekoliko godina mladi i talentirani glazbenik Mateo Pilat pridobio je srca publike divnim pjesmama poput “Sve”, “Na rubu ljubavi”, “Mantra” i drugima, ostvario zapažene nastupe na Zagrebačkom festivalu, a od danas je u prodaji i njegov album prvijenac “Između nas”.

U ovaj iznimno osoban album Mateo je utkao cijelog sebe, a posvećuje ga svojoj dragoj publici i svima koji ga podržavaju na njegovom glazbenom putu:

Beskrajno sam zahvalan ljudima koji su svih ovih godina bili i ostali moj oslonac, snaga, radost i neraskidivi dio mog života.

Arijana i Ines – od prvog dana ste postale moj uzor, prijateljice, obitelj i autorice kakve sam samo mogao poželjeti. Nezamjenjive. Zauvijek.

Hvala Dejanu Oreškovicu i Ivanu Popeskiću, iznimnim producentima i glazbenicima koji su me od početka prigrlili i dopustili da ih smatram svojima. Učinili ste sve da budem hrabriji, bolji i svoj. Vaš talent i prijateljstvo me neizmjerno obogaćuju.

Hvala Alanu Poropatu i Lidi Hamar – bez vaše podrške, vjere, pomoći i prijateljstva puno toga ne bi bilo moguće.

Aquarius records – hvala na pomoći da ove pjesme dođu do onih koji ih žele čuti.

Hvala svim glazbenicima koji su svojim talentom i umijećem učinili moje pjesme boljima i utkali djelić sebe u njih. Najbolji ste!

Hvala Ivi Vianello na sjajnom omotu i dugogodišnjoj podršci.

Paolu Gentiliniju na fotografijama, spotovima, strpljenju i nadarenosti.

Hvala svim glazbenim urednicima koji prepoznaju i podržavaju moje pjesme. Činite me boljim.

Svim mojim prijateljima na svakom savjetu, kritici, bodrenju i ljubavi – sreća je imati vas.

Mojoj velikoj obitelji  – moj ste mir, ljubav, zaštita i neizmjerna radost. Hvala za sve prošlo, sadašnje i buduće.

Hvala svima koji sa zanimanjem poslušaju moju pjesmu i onima koje ta pjesma dotakne. Vi ste oni zbog kojih vrijedi trčati za snovima, ma kako nedostižno daleki izgledali!

Album “Između nas” dostupan je u Aquarius Music Shopu, svim bolje opremljenim glazbenim trgovinama i online na www.cedeterija.com.