Na Manhattanu H&M i Mugler proslavili su predstojeći izlazak dugo očekivane kolekcije nesvakidašnjim eventom koji je obuhvaćao zabavu, muziku, performans i modu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pamela Anderson (@pamelaanderson)

Eventu su prisustvovali brojni članovi Mugler zajednice – Pamela Anderson, Charli XCX, Chloë Sevigny, Lourdes Leon and Dominique Jackson  koji su nosili komade iz Mugler H&M kolekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Shygirl, Amaarae i Eartheater, poznatim po tome što su akteri u Mugler H&M muzičkom spotu i koji su specijalno za ovu priliku bili obučeni u ekskluzivne komade iz kolekcije, održali su koncert. Svaki izvođač je izveo seriju hitova, prije nego što su se ujedinili kako bi da otpjevali novu verziju klupskog klasika iz 90-ih „Music Sounds Better With You”,  posebno napravljene u čast Mugler H&M kolekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Nastupe su obogatili i modna revija, plesni performansi i DJ setovi Bobby Beethoven, Goth Jafar and Asmara  i kao i zabava koja je nakon toga uslijedila. Event je organiziran kao hibrid zvuka, stila, nastupa uživo, klupske kulture i plesa, a sve to u znaku teatralnosti i raskošnosti koja je bila potpis kuće Mugler od njenog početka, pod Thierrijem Muglerom, do njene trenutne inkarnacije pod vođstvom  Caseyja Cadwalladera. Sa preko 800 prisutnih gostiju, event je istaknuo različitost i inkluzivnost koji su jako važni za Muglera i koji podupiru demokratski etos H&M-ove dizajnerske suradnje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

„Mugler je oduvijek bila kuća sa puno osjećaja za kulturu, a ovaj event je bio kruna našeg dugogodišnjeg druženja sa muzikom, plesom i performansom. Bila je to idealna proslava Mugler H&M kolekcije i savršen način da poželimo dobrodošlicu ljudima u naš svijet kroz nezaboravnu noć izgrađenu oko slobode, osobnog izraza i oslobađajuće, smijele mode”, Casey Cadwallader, kreativni direktor kuće Mugler.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

„Ovaj event bio je pravi kulturni trenutak – odavanje počasti Muglerovoj dugoj povijesti dobrodošlice ljudima u svijet transformacije i samoizražavanja. Kada pomislite na Muglera, pomislite na modu koja “krade” show i modnu pistu, a ovo je bilo upravo to”, Ann-Sofie Johansson, kreativna savetnica u H&M-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

“Bio je nevjerojatan osjećaj nastupati u kolekciji Mugler H&M. Kada pomislite na povijest Muglera, pomislite na toliko kultnih glazbenih trenutaka i nevjerojatnih izvedbi, stoga je čast biti uključen u Caseyjevu viziju ove posebne proslave.” Shygirl

Mugler H&M kolekcija biti će dostupna u H&M trgovini u Centru Cvjetni, kao i na  hm.com od 11. 5.2023