Uskršnje slastice uz nove Dr. Oetker proizvode postaju najljepši unikatni ukrasi

Set za izradu i dekoraciju uskršnjih keksa te dekorativne perle novost su u asortimanu, a osim time  Dr. Oetker će vas ovog Uskrsa razveseliti i nagradnom igrom koja traje do 30. ožujka

23. ožujka 2024. – Šarenilo koje na stol donose uskršnji blagdani mnogima je jedan od najposebnijih trenutaka u godini jer ono ujedno poziva i na okupljanje cijele obitelji. Čaroliju Uskrsa osim ljubavi i zajedništva čini i priprema neodoljivih slatkih delicija, neovisno o tome jeste li se odlučili za tradicionalne recepte ili pak birate neke nove okuse. Naposljetku, najvažnije je da to vrijeme pretvorite u nezaboravne uspomene.

A kako bi radost Uskrsa učinio još slađom, Dr. Oetker je i ove godine već tradicionalno širok asortiman obogatio i novim, limitiranim proizvodima. Riječ je o setu za izradu i dekoraciju uskršnjih keksa te dekorativnim hrskavim perlama pastelnih boja s 51% mliječne čokolade i čine samo dio uskršnjeg asortimana Joy of Easter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elegant.hr (@elegant.hr)

S ovim novim Dr. Oetker dekorativnim proizvodima, Uskrs postaje posebno šaren i ekstra ukusan.  Svakoj slastici možete dati jedinstvenu dekoraciju, a perle pretvaraju kolače, kekse i deserte u najljepše uskršnje ukrase u svega nekoliko koraka. Uz to što ćete dobiti unikatne slastice, ovaj set će donijeti i zabavu za sve one koji će sudjelovati u njihovoj pripremi.

Osim ovih proizvoda, na Dr. Oetker webshopu možete pronaći različite sastojke za kolače koji će vam olakšati pripremu i dati savršen okus svim slatkim delicijama koje planirate pripremati, a tu su i različiti kalupi za kolače koji će vam biti idealan saveznik u kuhinji. A možete li zamisliti Uskrs bez pisanica? Naravno da ne! Da bi bile šarene i razigrane, iskoristite Dr. Oetker boje za pisanice koje su vrlo jednostavne za primjenu pa ćete taj slatki zadatak kreiranja bez problema moći prepustiti i mališanima.

Bogata nagradna igra

U vašem domu pisanice će biti savršen uskršnji ukras, dok vam pisanice na Dr. Oetker web stranici mogu donijeti nagrade. Naime, od 15. do 30 ožujka 2024. traje nagradna igra „Lov na pisanice“. U zabavnoj interaktivnoj igri sudionici moraju u 360° vizualnom prikazu pronaći uskršnja jaja i različite Dr. Oetker proizvode. Glavna nagrada je aparat za kavu, a uz to će još 15 sretnih dobitnika osvojiti poklon pakete koji uključuju poklon bon za Dr. Oetker webshop te plišanu ovčicu.

Uživajte u stvaranju slastica koje će donijeti osmijeh na lica vaših najdražih i svaki zalogaj pretvorite u ritual koji slavi ljubav, toplinu obitelji i radost zajedništva. Zapamtite, slastice nisu samo hrana – one su simbol obiteljske atmosfere, trenuci dijeljenja i sreće.