Uskrs je vrijeme za obnovu i novu nadu, a što je bolji način za proslavu nego osvježenje vašeg doma?

Osvježite svoj dom za proljeće i nadolazeće čarobno uskršnje doba ovim jednostavnim i jeftinim idejama koje će vaš dom učiniti svježim i privlačnim tijekom proljetnih i ljetnih mjeseci. Niti je skupo niti komplicirano ako se fokusirate na male detalje koji će uljpšati i razveseliti vaš prostor.

Evo par ideja:

Dodavanje novog jastuka, pokrivača ili tepiha od laganog materijala i zabavnog printa jednostavan je i jeftin način da svoj dom uvedete u proljetnu prozračnost. Pospremite jastuke i pokrivače od pletiva i teških materijala i napravite mjesta za nekoliko lijepih novih komada na prugice ili sa cvjetnim printevima u nježnim tonovima koji su uvijek favorit proljeća.

Dašak umjetnosti jednostavan je način za dodavanje zanimljivosti i života zidovima vašeg doma. Bilo da tražite originalnu sliku u lokalnoj trgovini rabljenom robom ili preuzimate i ispisujete komad koji ste pronašli na internetu, odaberite komade koji vam govore i donose vam radost. Krajolici, morski motivi ili botanika donijet će osvježavajuću atmosferu u vaš dom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by T&T (@t.t._home_style)

Ništa ne opisuje proljeće bolje od vaze pune svježe rezanog cvijeća i to je jednostavan i jeftin način da unesete proljeće u svoj dom.

Veliki izbor proljetnih favorita možete naći u Pevex-u po nevjerojatnim cijenama i uskrsnim popustima

Ne zaboravite na dodatne pogodnosti poput stručnih savjeta Pevexovog osoblja, Click&Collect uslugu s kojom možete preuzeti narudžbu besplatno u jednom od 29 prodajnih centara.

Dobitnica u darivanju Rowenta epilatora objavljenom 22. ožujka je Marina Flić. Molimo dobitnicu da nam se javi u inbox:) Hvala puno svima na sudjelovanju!