Jesen na STAR kanalima donosi mnoštvo zanimljivih i uzbudljivih naslova uz koje ćemo uživati u predstojećim hladnijim danima. Ako ne znate što biste prvo pogledali, u nastavku donosimo preporuku hitova koje smo za vas pripremili u drugoj polovici listopada:

24Kitchen – Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, od 23. listopada, pon – pet u 14 sati

Stanley Tucci gosti se pizzom u Napulju, u Rimu traži glasovite „četiri paste“, istražuje svoj bivši dom Toskanu, posjećuje najsiromašniju talijansku pokrajinu Siciliju, a u pokrajini Venetu i samoj Veneciji istražuje mletačku domišljatost. Na gastro putu po Italiji poznati glumac odlazi i u Bolognu, talijansku prijestolnicu hrane te u Milano, prijestolnicu mode.

 

National Geographic – Hitlerovo posljednje uporište, 31. listopada u 22 sata

U prvoj epizodi emisije vraćamo se u srpanj 1944. Ova dokumentarna serija koristi rekonstrukcije događaja kako bi gledateljima pružila detaljan uvid u povijesne događaje i njihov kontekst. Kroz nekoliko epizoda pruža gledateljima priliku da bolje razumiju posljednje dane nacističke Njemačke i globalni utjecaj Drugog svjetskog rata.

 

STAR Crime – Prevaga: Iskupljenje, od 17. listopada, pon – pet u 20 sati

Ekipa stručnjaka za prevaru i krađu, koju predvodi Nathan Ford, koristi svoje vještine kako bi pomogla običnim ljudima koji su žrtve korupcije i nepravde. Serija donosi svojevrsnu nostalgičnu vrijednost za obožavatelje originalne serije, istovremeno nudeći nove priče i izazove. Iako se sastav nije previše promijenio, serija je dobila nekoliko novih likova kako bi osvježila dinamiku i priče.

 

STAR Life – Zato mi pomogni, Todde!, od 23. listopada, pon – čet u 21 sat

Kao dječak Todd je htio biti privatni detektiv. Ostvarivši svoj san, dobar je u poslu koji radi, ali bez cilja u životu. To se ne može reći i njegovu uspješnu majku odvjetnicu. Pristaje raditi u njezinoj tvrtki, ali samo ako može biti ono što želi biti.

 

STAR Movies – Spašavanje vojnika Ryana, 21. listopada u 22.15 sat

Radnja se događa u Francuskoj 1944., ubrzo nakon invazije na Normandiju. Govori o američkim vojnicima koji kreću iza neprijateljskih linija, kako bi spasili padobranca Jamesa Ryana. Ovaj američki ratni film režirao je Steven Spielberg, a smatra se jednim od najboljih ratnih filmova ikada snimljenih.