H&M najavljuje suradnju s kultnim modnim brendom The Vampire’s Wife, zamisao britanske dizajnerice, manekenke i muze Susie Cave. Favorit modnih znalaca, The Vampire’s Wife  kolekcija poznata je po laskavim siluetama, glamuroznim detaljima i neobuzdanom slavljenju žena i ženskog oblika. Kolekcija je progresivna, i u stavu i u izradi; odjeća je izrađena od materijala iz održivih izvora. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama i na hm.com stranici od 22. listopada 2020.

“Bila mi je velika čast što su me zamoliti da budem dizajner i kreativni direktor The Vampire’s Wife suradnje s H&M-om. H&M se izuzetno potrudio da oživi mistični i senzualni svijet The Vampire’s Wife pristupa modi. Nadam se da će ova kolekcija pružiti onoliko radosti onima koji je nose, kao i meni dok sam je kreirala ”, kaže Susie Cave, kreativna voditeljica i dizajnerica.

Suradnja H&M-a s The Vampire’s Wife brendom je hrabra i ženstvena. Odvažni komadi uključuju mističnu čipkastu haljinu s prepoznatljivim ramenima, baršunastu mini haljinu sa senzualnom mašnicom i romantični srebrni čipkasti ogrtač, koji se sastoji od recikliranog najlona i recikliranog poliestera. The Vampire’s Wife kolekcija na retro čipkastoj haljini stavlja naglask na siluetu koja blista. Modni dodaci ove kolekcije potiču na hirovitost pomoću šarmantne ogrlice, narukvica i alkica s motivima kao što su oči, oblaci i naravno vampirski zubi. Elegantne čipkaste rukavice bez prstiju i bijeli odvojivi ovratnik s volanima dodaju začin zaigranosti. Klasična crna boja dominira kolekcijom za dojmljivo tajanstveni osjećaj, sa svjetlucavom srebrnom čipkom, raskošnim manžetnama i bogatim baršunastim teksturama dodajući time luksuzni ton ovoj kolekciji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

To get intimate with #TheVampiresWifexHM: go to our Stories … #HM

Objavu dijeli H&M (@hm)

“Ovom suradnjom H&M i The Vampire’s Wife žele pokazati našim kupcima da moda može, i treba, osnažiti i nadahnuti žene da se osjećaju kao najbolja verzija sebe. Dugo nas nadahnjuju Susieina energija i vrijednosti brenda i oduševljeni smo što ovu, nesumnjivo, vrlo posebnu kolekciju radimo zajedno “, kaže Maria Östblom, voditeljica dizajna ženske odjeće u H&M-u.

Zajedno s H&M-om, Susie Cave je kreativni voditelj kampanje, poziva nas u The Vampire’s Wife svijet s ključnim temama kampanje  poput: snage, ranjivosti, intimnosti, nepoznatog i ženskog spola. Muza robne marke Samantha Snow, model Eva Apio i britanska pjesnikinja Greta Bellamacina zvijezde su kampanje koja bilježi zajedničke vrijednosti napretka i ženskog osnaživanja kako u slici tako i u filmu.