Terme Sveti Martin ponosno su primile nagradu za najbolju Inovaciju u terapijskom spa programu na Balkan Spa Summit-u u Beogradu. Generalna direktorica, gđa Nuša Korotaj, zajedno s kolegom iz Turističke zajednice Međimurske županije, g. Rudijem Grulom, predstavila je jedinstvenu perspektivu na kontinentalni turizam Hrvatske. Nagrada je rezultat njihovih izvanrednih usluga i Healthness programa koji se temelje na zdravim, lokalnim, domaćim i održivim vrijednostima.

Na panelima su sudjelovali stručnjaci iz različitih zemalja, uključujući Srbiju, Sloveniju, Grčku, Bugarsku, Rumunjsku, Mađarsku i Tursku. Nuša Korotaj je predstavila Terme Sveti Martin kao “zelene” terme i ESG strategiju naglasivši: “Naš jedinstveni Healthness koncept temelji se na antropozofiji Dr. Rudolfa Steinera, koja naglašava ravnotežu između tijela, duha i uma radi postizanja zdravlja i sreće. Našim gostima pružamo autentične usluge i programe koje neće pronaći nigdje drugdje.”

Nedavno su Terme Sveti Martin primile i nagradu Big SEE za Kreativnu priču i identitet kao iskustvo. Njihova posvećenost ovom konceptu odražava se i na njihovoj web stranici, gdje su stvorili digitalni prostor za opuštanje bez napadne prodajne komunikacije.

Ova nagrada ne bi bila moguća bez partnerstva s tvrtkama kao što su Rajketing, Borut Kajbič, Specto, Mitja Božič, Vid Rotar, Maja Danica Pečanić te menadžerskom tvrtkom Best Hospitality Solutions. Zahvaljujući njihovoj podršci, sadašnji i budući gosti mogu istraživati prvi Healthness resort u Europi čak i prije rezervacije svog odmora.

Terme Sveti Martin se ističu po inovaciji, inteligentnom dizajnu, ekološkoj osjetljivosti, održivosti, kulturnoj i društvenoj osviještenosti, funkcionalnosti i ergonomiji, estetici i osjećajima. Ova nagrada ih pozicionira kao vrhunsku destinaciju koja pruža visokokvalitetne usluge, nezaboravna iskustva i brigu o okolišu i lokalnoj zajednici. Terme Sveti Martin ovime ponovo dokazuju kako su jedan od lidera u inovacijama u turizmu sjeverne Hrvatske i primjer dobre prakse koji svoja znanja spremno dijele sa svima koji dijele iste vrijednosti.

Više informacija o Termama Sveti Martin potražite na www.termesvetimartin.com