Odavno je pokazao da u ljubavi ne zaboravlja tako lako, gdje smo vidjeli i njegovo pravo lice, a u svemu tome nisu ga uspjele spriječiti ni zablude.

Svojom glazbom, tekstom, inspiracijom kao i posebnim vokalom, ovo može jedino Teo Grčić koji nam kao dosljedan nastavak na sve ovo predstavlja svoj najnoviji singl ”Dišem’‘.

Uvijek svoj i jednostavan, pa tako i u ovom najnovijem glazbenom izričaju ”Dišem” kratko i jasno pokazao je kako muškarac voli ženu, „Dragi ljudi, s posebnim ponosom i zadovoljstvom predstavljam novu pjesmu ”Dišem” o kojoj ne bih duljio. Ovaj put ću samo iskoristiti komentar jedne moje drage prijateljice: ”Ovako muškarac voli ženu”, a ostalo je na vama, jer zaista mislim da je ovim riječima uspjela opisati sve što sam htio reći sa ”Dišem’‘, ispričao nam je Teo o svojem novom uratku.

Za potrebe snimanja spota iskoristio je staru jezgru Dioklecijanove palače u Splitu čiji kadrovi su dali poseban pečat cijeloj ovoj glazbenoj priči koja nosi snažnu poruku. Sve ovo ne bi bilo moguće bez ekipe koja je marljivo radila i dala sebe u ovaj projekt, a to su Mihael Blum koji je glazbu i tekst Tea Grčića upakirao u izvrstan aranžman i produkciju, a Studio Seen kamerom zabilježio scene uobličene u video spot.  „Posebno bi se zahvalio Jurici Leikauffu, koji je odgovoran za magiju klavira na ovoj snimci, a isto tako i Mihaelu Blumu za predivne gitare, te Martinu Petračiću za bass koji je uvijek besprijekoran, te Studiu Seen kojiCijelu ovu glazbenu priču u lijep video, obukao je Studio Seen. Ono što me neizmjerno veseli jesu reakcije koje će ova pjesma izazvati u onima koji je budu slušali“, zaključio je za kraj Teo.

Za koga to diše Teo Grčić u novoj baladi ”Dišem” te kako to izgleda kada muškarac iskreno voli ženu, a onda to pretvori i u pjesmu, provjerite na našem službenom YT kanalu  –