ZAGREB, 18. svibanj 2022. – O njima ovisi trećina svjetske proizvodnje hrane, najbrojniji su oprašivači cvjetova i neka od najvažnijih živih bića na svijetu – 20. svibnja obilježavamo Svjetski dan pčela!

O ovim korisnim i zanimljivim kukcima ovisi naš ekosustav, a njihovi plodovi su pravo blago s brojnim benefitima za naše zdravlje i ljepotu.

Švedski beauty tech brend FOREO, koji posebnu pažnju pridaje održivosti i prirodnoj ljepoti, povodom ovog važnog datuma predstavlja sve blagotvorne karakteristike vrijednog manuka meda, koji se koristi u brojnim skincare proizvodima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli FOREO (@foreo)

Manuka med je rijetka i dragocjena sorta meda porijeklom s Novog Zelanda, koju odlikuju snažna protuupalna, antioksidativna i ljekovita svojstva. Ovaj je med lijek za sve tipove kože, koji smiruje iritacije i dubinski obnavlja kožu, zbog čega je glavni sastojak FOREO Manuka Honey sheet maske i Manuka Honey UFO maske.

Hranjujuća, revitalizirajuća i mirisna, ova bogata maska ​​za lice osigurat će vam hidratiziranu, sjajnu i zdravu kožu. Sheet masku koristite za samostalni 20-minutni tretman, a UFO masku uz FOREO UFO 2 uređaj, koji će osigurati dublju apsorpciju njezinih vrhunskih sastojaka u samo 2 minute.

UFO 2 uređaj i UFO Manuka Honey maska dostupni su kod službenih FOREO partnera: Douglas, Martimex i Sancta Domenica, a Farm To Face sheet maske u DM Hrvatska