Niste sigurni kako obilježiti Dan zaljubljenih? Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih filmova. Zato je Pickbox TV kanal idealna destinacija za ovo Valentinovo! Ove je godine ugodna atmosfera zajamčena uz poseban izbor ljubavnih filmova, uključujući različite žanrove poput komedija i drama. Uživajte u nezaboravnim naslovima kao što su Ljubavni klub (The Love Club), Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris), Posljednji poljubac (The Last Kiss) i mnogi drugi od 12. do 18. veljače svaki dan na Pickbox TV kanalu.

ROMANTIČNE KOMEDIJE ZA OPUŠTANJE

Od 12. – 15. 2. u 21.00 – Ljubavni klub (The Love Club)

Filmski serijal čine četiri razigrane romantične komedije, gdje svaka priča slijedi život jedne od četiriju dugogodišnjih prijateljica. Svaka je suočena s jedinstvenim ljubavnim izazovima i željama, a njihovo prijateljstvo prolazi uspone i padove. Nicole, Sydney, Lauren i Tara kao mlade obećaju jedna drugoj potporu u svim životnim i ljubavnim situacijama. Deset godina poslije ove nevjerojatne žene hrabro obnavljaju svoj “love club”, odlučne pružiti potporu i dijeliti iskustva u potrazi za pravom ljubavi.

  1. 2. u 21.00 – Nevjestina sestra (Sister of The Bride)

Stephanie, ambiciozna antropologinja, nedavno se zaručila za Bena nakon samo šest mjeseci. Sada putuju u obiteljsku vikendicu u Palm Springsu kako bi podijelili radosne novosti s obitelji. No zajedno s radosti dolazi i roditeljska zabrinutost. Situacija postaje još zapetljanija kada se sazna da je obiteljska kuća na prodaju. Stephanie i Ben suočavaju se s neočekivanim izazovima koji ih potiču na razmišljanje o vlastitoj budućnosti dok sudjeluju u planiranju vjenčanja Stephaniene sestre Tracy.

 

NEOBIČNE LJUBAVNE PRIČE

  1. 2. u 18.30 – Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris)

Predivan film u kojem se isprepliću talijanska produkcija i francuski šarm prati jednu nesvakidašnju priču. U srcu Pariza Pierre, strastveni prodavač u antikvarijatu, posvećen je rijetkim knjigama i skrbi se o svojoj kćeri koja je bolesna. Nakon godina mirnog života, jednog dana u njegov život ulazi Yolande, živahna žena koja unosi svježu energiju. Njihov susret označava početak nevjerojatne pustolovine ispunjene ljubavlju, strašću i izazovima.

 

  1. 2. u 23.00 – Posljednji poljubac (The Last Kiss)

Neočekivana romantična drama prati Michaela, muškarca u tridesetima, koji ima sjajan posao, zadržava bliskost sa svojim četirima najboljim prijateljima i ima prekrasnu djevojku. Međutim, njegov život postaje predvidljiv. Pravi ljubavni izazovi započinju kada upozna mladu studenticu s kojom otkriva da svi prolaze kroz ljubavne uspone i padove. Uživajte u filmu koji obiluje zvijezdama poput Zacha Braffa, Rachel Bilson, Blythe Danner i mnogih drugih.

 

    1. 2. u 21.30 – Kad je ljubav u pitanju (Matters of the Heart)U ovoj neodoljivoj romantičnoj humorističnoj drami pratimo Patricka Wilsona u ulozi Willa Sargenta, vrhunskog arhitekta. Njegov naizgled savršeni život dolazi u pitanje kad susretne eklektičnu urbanu dizajnericu Kate Voss. Strastveni susret okreće njegov život naglavačke te potiče Willa da preispita temelje svojih postignuća, otvarajući vrata priči o ljubavi, obitelji i istinskom smislu života.

Valentinovski tjedan na Pickbox TV kanalu traje od 12. do 18. veljače i ispunjen je novim naslovima! Svaki dan donosi nove romantične priče, komedije i drame.

Dodatni ljubavni naslovi čekaju vas na Pickbox NOW, potpuno besplatno. Registrirajte se i uživajte u besplatnoj epizodi popularne australske serije Voli me (Love me) te dvama romantičnim filmovima: Soba s pogledom (A Room with a View) te Priča o Jane Austen (Becoming Jane) s poznatim licima kao što su Anne Hathaway, James McAvoy, Maggie Smith i mnogi drugi.