Što povezuje Maju Šuput u osebujnom ogrtaču, zbunjenu Marijanu Batinić i poznatog ali za sada još uvijek tajanstvenog muškarca? Ako je suditi po najavama s društvenih mreža onda je riječ o snimanju kreativnih televizijskih reklama za Studenac koje će publika uskoro imati priliku vidjeti na malim ekranima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Njihove objave fotografija sa snimanja reklama prikupile su više od 10 tisuća lajkova na Instagramu, a mnoštvo korisnika u komentarima je obznanilo kako jedva čeka vidjeti o čemu se zapravo radi.

Kako smo doznali Šuput i Batinić nova su lica velike marketinške kampanje Studenca pod nazivom “I sitno i bitno” prilikom čega je snimljeno nekoliko scenarija reklama koje promoviraju ključne poruke  jednog od vodećih maloprodajnih lanca u Hrvatskoj s najvećim brojem prodavaonica, njih gotovo 1100.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic)

Inače, Studenac je poznat  kao trgovina-susjed u kojoj  je sve nadohvat ruke i koji je tu kad je najpotrebnije, kad trebate i sitno i bitno.

Tako su se  kroz opuštenu atmosferu i kreativnu produkciju nova lica Studenca, Maja Šuput i još jedna domaća zvijezda, našla u ulozi svakodnevnih kupaca koji u omiljenu trgovinu dolaze u svako doba dana, u svim prilikama i svim izdanjima. Opušteni i u dobrosusjedskoj atmosferi ostvaruju bliski odnos s prodavačima kupujući upravo ono što im treba.

Marijana Batinić našla se pak i u ulozi pomalo zbunjene korisnice aplikacije “Moj Studenac” koja je tek na blagajni otkrila koje pogodnosti može ostvariti i kako na najbolji način može uštedjeti.

O novom projektu se oglasila i estradna zvijezda Maja Šuput.

“Baš sam guštala prilikom snimanja reklama za kampanju “I sitno i bitno”. Volim sudjelovati u projektima u kojima se osjećam opušteno i gdje, zapravo, ne trebam trošiti energiju kako bih se uklopila u određeni scenarij. Ovdje su moja osobnost ali i fashion izričaj stavljeni u prvi plan tako da je ovo jedan od onih projekata u kojem sam uspjela prenijeti vlastitu autentičnost. Cijela ideja kreativno je posložena tako da svi akteri budu ono što jesu i na taj način publici približe ključne poruke Studenca kao trgovine u susjedstvu u kojoj se kupac osjeća zadovoljno, prihvaćeno i ležerno baš u svim prilikama i uvjetima”, kaže Šuput.

Marijana Batinić, poznata televizijska i radijska voditeljica pak kaže kako je očito da na marketinškom tržištu očito pušu neki novi vjetrovi te je potrebna dodatna kreativnost za stvaranje sadržaja koji će zbilja zainteresirati javnost i izazvati određenu emociju.

“Rekla bih da ovo nije reklama u klasičnom smislu. Ovo je pričanje priče. Priče s kojom se velika većina ljudi na našem prostoru može identificirati. Mi smo tu samo da takvu priču oplemenimo kroz ulogu “svakodnevnih kupaca” na upečatljiv način”, kaže Batinić.

O kojem se tajanstvenom muškarcu radi i koja je njegova nova uloga za sada nije poznato, no publika će ga uskoro imati prilike vidjeti u posve novom izdanju na malim ekranima.