Seriju „NCIS: Hawai’i“ pratite na FOX kanalu od 27. svibnja.

NCIS fanove sigurno je razveselila vijest o spin-offu serije koja je snimana na Havajima. Osim epizoda prepunih akcije i napetosti, gledatelji sad uživaju i u pogledu na suncem obasjane plaže Havaja. „NCIS: Hawai’i“ prati priču specijalne agentice Jane Tennant (Vanessa Lachey) koja upravlja NCIS-ovom podružnicom u Pearl Harboru. Dok sa svojim timom rješava zločine povezane s vojnim osobljem ili nacionalnom sigurnošću, pokušavaju održati ravnotežu između privatnog i poslovnog života. Ako ste se ikad pitali na kojim su lokacijama snimane napete scene ove serije, većinu lokacija možete posjetit kada odlučite otputovati u ove sunčane krajeve.

  1. Otok Ouahu

Jedna od glavnih lokacija snimanja je cijeli otok Oahu, kao i Združena baza Pearl Harbor – Hickam. Poznata vojna baza nalazi se u blizini glavnog grada Honolulua.

  1. Gradska plaža Waikiki u Honoluluu

Također jedna od čestih lokacija snimanja epizoda „NCIS: Hawai’i“ je gradska plaža Waikiki u Honoluluu. Plaža je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta i najurbanijih kvartova na otoku, piše Real Hawai’i.

  1. Hawaii Film Studio u Honoluluu

Iako bi producenti serije zasigurno voljeli sve scene snimati na stvarnim lokacijama, to nije uvijek moguće. Cinemaholic piše kako su se pojedine scene snimale u Hawaii Film Studiu u Honoluluu, jedinom filmskom studiju u državnom vlasništvu i pod državnom upravom. Dugo vremena ovaj studio bio je dom dva televizijska hita – „Hawaii Five-0“ (2010.) i „Magnum“ (1980.).

  1. Sjeverna Obala Oahua

Popularno mjesto gdje se okupljaju surferi vidjet ćete u mnogim kadrovima spomenute serije, a navodno je prije samog početka snimanja na toj lokaciji odrađena tradicionalna havajska ceremonija blagoslivljanja.

  1. Kualoa ranč

Kualoa ranč, inače poznat kao Jurski park na Havajima, mjesto je na kojem su snimani neki od najpoznatijih svjetskih filmova poput „Jurskog parka“ (1993.) i filma „Jumanji: Dobrodošli u džunglu“ (2017.).