Donosimo ideje za stvaranje čarobne

Pri stvaranju božićne čarolije započnite od ulaznih vrata! Ispred svog ulaza možete staviti dvije neokićene jelke u košarama svaku s jedne strane ukrašenima sa jednostavnim božićnim lampicama. Također možete ako imate ispred ulaznih vrata vanjsku biljku ukrasiti sa božićnim lampicama. Sama vrata ukrasite sa jednostavnom božićnim vijencom od prirodnih grančica ili sa velikom crvenom mašnom. Kombinirajte crvenu i zelenu boju ukoliko ste zaljubljenici u klasični blagdanaski stil.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MarryMarta (@marrymarta)

Ulazni hodnik ukrasite kako bi posjetitelji odmah poželjeli sjesti uz topli kakao. Istražite bogatu božićnu ponudu lampica, ukrasa i još mnogo toga!

Topli ugođaj doma pružiti će okićena jelka oko koje ćete se okupljati sa svojima najdražima i najmlađima. A i najljepše fotografije su one uhvaćene oko božićnog drvca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria • Home Stylist (@thehomeenvy)

Veliku ponudu božićnih jelki ima Pevex i to po vrlo povoljnim cjenama, čak preko 100 vrsta jelki!

Ljubitelji jednostavnog nordijskog stila ili klasičnog blagdanskog duha sve za stvaranje božićne kulise naći će u bogatoj božićnoj ponudi Pevexa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Pevex (@trgovacki_lanac_pevex)

Vrijeme je da osmislite party i pozovete svoje najmilije na kremaste kolače uz topli napitak i naravno Mariah Carey!

Dobitnica u darivanju Orašara objavljenom 17. prosinca  je Ljiljana Kirin. Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!