OVAN

Ovaj tjedan nastojte proširiti svoja gledišta, bilo to putovanjem, izlaskom ili nečim trećim. Jer, što ćete se više maknuti od svojih navika, više ćete napredovati, kako na poslovnom, tako i na osobnom planu. Ovaj tjedan još uvijek je rezerviran za romantična zbivanja, stoga ih nemojte propustiti, budite otvoreni.

BIK

Komunikacija će biti mrvicu poremećena, posebice sa onim prema gajite neke osjećaje. Osjećate kao da ne znate što i kuda dalje, prijateljstvo ili nešto više?? Iza vas je neki sukob zbog kojeg ste pomalo nervozni i teže donosite odluke. Ipak, neke stvari ne moraju biti upravo onakve kakvima ih očekujete da budu. Prepustite se.

BLIZANCI

Očekuje vas nov početak, a one koji su u vezi, neki okret u vezi kojeg niste očekivali. Osjećat će te se moćno, jer ono što zamislite, to i ostvarujete. Ipak, niste svemogući stoga ne pretjerujte.

RAK

Trenutno ste u pozitivnoj ljubavnoj situaciji i zoni sigurnosti. Zadovoljnost u ljubavnoj situaciji odražavati će se i u svemu čega se prihvatite. Možda će te nekome morati biti oslonac, no to za vas neće predstavljati veliki problem.

LAV

Kraj tjedna donosi vam napredak u ljubavi te vam se otvaraju nove mogućnosti za nove ljubavi, jačanje već postojećih odnosa te rad na novim projektima. Idućih nekoliko tjedana slobodno možete uživati u svom šarmu i neodoljivosti.

DJEVICA

Zanimljivo razdoblje za pripadnike znaka. Shvatit će te da ste dobar dio svog života zanemarili i da je vrijeme  za promjene. Nema više odlaganja, vrijeme je da se pokrenete!

VAGA

Vrijeme je da sagledate širu sliku svoje veze ili odnosa. Ono što se sijali ranije upravo dolazi na žetvu i vrijeme je da uživate. Imajte povjerenja u sebe ili ako pogriješite, imajte srca priznati. Ako ništa drugo, bolje će te se osjećati i mirnije spavati.

ŠKORPION

Trenutna veza vam je idealna, a uz to, oslonac za sve ostale projekte. Prošlost ostavite gdje joj je mjesto i krenite prema naprijed sa novim planovima. Iako vaša senzualnost nije nestala, ostalo vam je da se ipak malo potrudite oko onog što vas zanima.

STRIJELAC

Nema više vremena za odmor. Stižu vam mogućnosti koje bi trebalo iskoristiti, a pritom morate biti dovoljno energični da sve to iskoristite maksimalno. Uz to, možda ste u vezi za koju osjećate da vas guši, pa ne bi bilo loše da to prekinete. No glavu gore, vrijeme novih ljubavi je pred vama.

JARAC

Na žalost, niste u mogućnosti utjecati na neke stvari koje se trenutno dešavaju. Osim toga, pojavit će se i problemi u vezi u kojoj ste trenutno, pa bi bilo dobro da se zapitate, treba li vam sve to. Također, znamo da ste jako tvrdoglavi, stoga bi bilo pametno da tu svoju tvrdoglavost ipak malo umanjite.

VODENJAK

Vrijeme je da raščistite svoje društvene veze i odnose. Također, bilo bi dobro da se odlučite želite li sa nekim prijateljski ili ipak malo prisniji odnos, jer i to je jedna stavka oko koje se ne možete nikako odlučiti. Vrijeme je da taj odnos konačno definirate.

RIBE

Vrijeme je da donesete odluku koju ste do sada vješto izbjegavali. Onim zaljubljenima bit će teško donijeti neku odluku, jer koju god donijeli mislit će da to nije ono pravo za njih. Ipak, ne očajavajte. Sve će se posložiti onako kako treba.

Ana-Marija Karakaš