Započelo je i ljeto, stoga za početak poručujemo svim znakovima da se opuste. Vrijeme je za odmor, no kakav vas mjesec očekuje pročitajte u nastavku.

OVAN: Početak mjeseca za osobe rođene u znaku ovna neće biti sjajan. Očekuju vas turbulentne situacije, osobito na radnom mjestu, stoga vam preporučujemo da ostanete hladne glave kako bi odluke koje donesete bile ispravne. Sredina mjeseca, uz pun mjesec, donosi moguće promjene u poslovnim planovima, no shvatite da je realnost jedno, a vaše želje drugo.

U ljubavi, osjetit će te veliku potrebu za bliskošću, no ipak, bit ćete primorani donijeti neke važnije odluke što se tiče vaših osobnih odnosa. Bez obzira na to, budite zadovoljni svojim odlukama i zabavite se.

BIK: Uz energiju koju imate, negativan utjecaj na početku mjeseca, mogao bi vas doslovno dovesti do točke pucanja. Bitno je sačuvati svoj mir, jer već sredinom mjeseca, neke će stvari jednostavno sjesti na svoje mjesto. Bit ćete puni energije i želje za dokazivanjem. Krajem mjeseca postoji mogućnost da ostvarite neke poslovne planove, ili planove vezane uz putovanja, no nemojte biti previše razočarani ako ti planovi propadnu. U ljubavi bit ćete šarmantni i zavodljivi, no na kraju vam preporučamo da ipak donesete pravilnu odluku. Obavite analizu vlastite sreće, jer ona je za vas jako bitna.

BLIZANCI: Napet početak mjeseca, mogao bi upropastiti planove koje ste imali, a i financije vam neće biti naklonjene. Pokušajte biti realni i donijeti ispravne odluke.

Sredina mjeseca donosi vam određenu stabilnost na ljubavnom, ali i financijskom planu. Krajem mjeseca vrijeme je da preispitate sami sebe, ali i neka poznanstva koja nisu onakva kakva se čine. Više vremena provodit će te sa obitelji.

RAK: Bit će posebno šarmantni, no ni njih neće zaobiti negativan utjecaj mjeseca. Pravilne odluke vezane za posao i poslovne planve, donijet će jedino ako počnu razmiljati realno. Dat će sve od sebe da planove provedu u realnot kako bi ostvarili svoje poslovne planove. Srpanje je znak rakova, stoga će njihova šarmantnost biti na vrhuncu, no bez obzira na to, neće dozvoliti da ih se omalovažava i gazi, bez obzira dal je u pitanju posao ili ljubav.

LAV: Ovo je mjesec u kojem bi bilo pametnije posvetiti se poslu. Odluke će vam teško padati, pa je najbolje dobro razmisliti o svemu. Ne donesete li važne odluke hladne glave, ovaj bi mjesec za vas mogao biti pun stresa.

Poslušajte svoj unutarnji glas koji vam govori da se opustite i vrijeme prevedete sa obitelji.

Odmor i putovanja odgodite za slijedeći mjesec.

DJEVICA: Ni djevice neće zaobići problemi na radnom mjestu. Izbjegavajte sukobe i nepromišljene odluke. Osobe sa kojima ste bliski, pomoći će vam da prebrodite poslovne poteškoće. Očekuje vas i susret sa osobom sa kojom će te dijeliti dosta zajedničkih interesa, što bi moglo biti vrlo zanimljivo. Možda će to biti samo prijateljstvo.

VAGA: Izgleda da će ovo biti vrlo povoljan mjesec za osobe u znaku vage. Velike su šanse da sklopite poslovne suradnje koje ste dogovarali ranije. No zato vam privatni odnosi neće ostaviti bez poteškoća. Mogli biste se razočarati u neke ljude sa kojima ste bliski, no prije bilo kakvih odluka, uvjerite se da ono što radite nije nepromišljeno.

ŠKORPION:  U poslu morat ćete uložiti mnogo napora kako bi sve proteklo onako kako želite. Iskoristite svoje mogućnosti i realizirajte svoje ideje. Nemate se čega plašiti te pokažite svoju kreativnost. Za škorpije se poboljšava i odnos sa partnerom. Ovo je mjesec koji će vas napuniti energijom.

STRIJELAC: Sve oko čega se sada trudite, isplatiti će vam se u budućnosti, stoga ne odustajte od poslovnih i privatnih napora. Iako vam preporučamo da malo odmorite, i bar jednom mislite samo na sebe. Vrijeme je da napunite baterije za dalje, a srpanj je idealan mjesec za to.

JARAC: Vrijeme je da počnete raditi suprotno od planiranog. Povoljno je razdoblje za početak nekog novog poslovnog pothvata, a poslovi koje sklopite u mjesecu srpnju, bt će i više nego povoljni. Napokon će doći i do međusobnog razumijevanja sa partnerom, mogli bi planirati neko putovanje, što će za vas biti od iznimne koristi.

VODENJAK: Moguće su neke prepreke u privatnom životu. Osjetit će te se pomalo nesigurno, a svađe da partnerom mogle bi dovesti čak i do prekida. Pokušajte sačuvati mirnu glavu, ne reagirajte burno, jer ovaj mjesec vam odnosi mnoge promjene. Zapamtite i to da niste sami, te zatražite pomoć kada vam zatreba.

RIBE: Ovo je mjesec za odmor, te ga provedite sa obitelji, jer na poslovnom planu vam neće cvjetati ruže. Možda ćete biti primorani i promijeniti posao, a sve ponude koje ćete dobiti, razmotrite sa svih strana i pažljivo odaberite kuda dalje. Budite na oprezu.

Ana-Marija Karakaš