Ljeto stiže, a mi vam donosimo nekoliko fenomenalnih preporuka serija i filmova s Pickbox NOW!

Ovaj streaming servis nudi brojne britanske kriminalističke serije, kvalitetne europske filmove, a za toplije dane preporučujemo vam australsku seriju Surferi, seriju Voli me, američku komediju Ženskar s Ashtonom Kutcherom i još nekoliko ljetnih poslastica.

AUSTRALSKA SERIJA O SURFERSKOJ KULTURI

U Australiji 1971. skupina najboljih prijatelja živi svoj surferski san na suncem okupanim plažama. Usput otkrivaju da čak i u raju postoje sukobi, pohlepa i toksična ambicija. Smještena u vrijeme seksualne revolucije i velikih društvenih promjena, serija Surferi (Barons) bilježi jedinstveni trenutak preokreta i prilika kada se sudaraju nova surferska kontrakultura i duh poduzetništva.

SERIJA KOJA ODUŠEVLJAVA LIKOVIMA I UVRNUTIM HUMOROM

Riječ je o Voli me (Love Me), izvrsnoj i ponekad izuzetno humorističnoj, drami koja bavi se modernim ljubavnim problemima tri člana obitelji Mathieson. Clara, Glen i Aaron u različitim su stadijima života, i na potpuno različite načine pokušavaju pronaći ljubav. Duhovita, sofiticirana i iskrena, ova se serija bavi istraživanjem ljubavi u svim njezinim oblicima. Također, ona nas podsjeća na to da smo svi podjednako nedostatni i podjednako predivni. U sveukupno 6 epizoda, ova će vas miniserija oduševiti fenomenalnim likovima, sočnom pričom, ugodnom atmosferom i uvrnutim humorom.

AMERIČKA SEKS-KOMEDIJA O ZAVOĐENJU

U fokusu priče američke seks-komedije Ženskar (Spread) narcisoidni je žigolo Nikki (Ashton Kutcher). On živi u Los Angelesu lutajući iz jedne veze u drugu bez stalnog posla ili čak mjesta za život. On lovi žene koje ga mogu opskrbiti. Nakon što je u klubu upoznao Samanthu, preselio se k njoj koristeći se svojim izgledom i seksualnom moći kako bi je usrećio.

ROMANTIČNI FILM O SPAŠAVANJU PRIRODE

U toplom romantičnom filmu Ljubav na koraljnom grebenu (Love On The Reef) pametni i ozbiljni morski biolog Liam i zabavna i opuštena instruktorica ronjenja Isla moraju se udružiti kako bi spasili svoj voljeni greben od uništenja prije nego što bude prekasno.

FILM O ODRASTANJU I LJUBAVI

Američki film Šetnja za pamćenje (A Walk To Remember) film je o odrastanju i ljubavi koji će rastopiti vaše srce. Pratimo Landona Cartera, glavnog frajera u Srednjoj školi Beaufort, sve dok se zadirkivanje novog učenika Claya ne pretvori u tragediju. Nakon što je Clay ozbiljno ozlijeđen, Landonu je ponuđen izbor, izbacivanje iz škole ili uključivanje u nekoliko projekata koji uključuju davanje instrukcija vikendom, dužnosti domara i sudjelovanje u školskoj predstavi. Landon bira potonje i usput se sprijatelji s Jamie Sullivan, kćeri lokalnog baptističkog svećenika.

ROMANTIČNE FILMSKE POSLASTICE TIJEKOM CIJELOG LJETA

Tijekom lipnja na Pickbox NOW stiže i 12 novih ljetnih filmova! Filmovi kao što su Najbolji savjeti za ljubav (Love Hacks), Ljubavni zaplet (Romantic Rewrite), Zaljubljeni u divljini (Love Upstream) i Nasljeđe ljubavi (Heart Of The Manor) probudit će raspoloženje za ljetne ljubavi i romanse. Najnovije ljetne filmove pronađite ovdje!

Uživajte u ljetnim filmovima i serijama na Pickbox NOW!