Škorpioni bi se trebali potruditi ovog mjeseca otpustiti sve nepotrebne zamjerke, a mladi mjesec pomoći će vam u tome.
Ovo je vaša sezona i vaši su prijatelji zahvalni što imaju nekoga poput vas koji zna proslaviti Noć vještica čak i u pandemiji. U utorak, 3. studenog, retrogradni Merkur u vašem znaku napokon završava, a napetosti su velike. Možda ćete se osjećati spremno za napade, ali preporuča vam se da gurnete telefon pod jastuk, ili još bolje, stavite ga na ‘airplane mode’:). Previše vremena na društvenim mrežama će vas izluđivati, a ostatak mjeseca morate biti u naponu snage.
Kako se retrogradni Merkur završava, komunikacijski planet napušta Vagu, znak pravde, a zatim ponovno ulazi u vaš znak u utorak, 10. studenog, možda ćete se osjećati neobično paranoično. Pripazite da pogrešno ne protumačite obične poruke kao negativne i navalite na voljene koji to ne zaslužuju. Zapamti, Škorpionu, ovo su teška vremena za gotovo sve. Nađite vremena za meditaciju, vježbanje ili bilo koji drugi način ublažavanja stresa. Svima bi sada dobro došlo malo nježnosti.

Jedan od vaših vladajućih planeta, ratni Mars, također je retrogradan od rujna. Ova kozmička retrogradnost ometa seks, ambicije i volju da se borimo za ono u što vjerujemo. Škorpion mrzi osjećati se slabim. Želite marširati, vikati i voditi ljubav. Srećom, planeta-borac u petak, 13. studenoga ponovno će osnažiti vaš libido!:)

Jedna od karakteristika Škorpiona je sposobnost zadržavanja nezadovoljstva. Ali ta negativna energija obično vas povrijedi daleko više nego vaše neprijatelje. Za vrijeme mladog mjeseca u vašem znaku u subotu, 14. studenoga, izvedite ritual čišćenja kako biste se riješili neke te težine. Zapalite svijeću i vizualizirjate kako sve vaše negativne emocije i ogorčenost ulaze u svijeću. Stavite ju u neki dio svog doma i pustite ju da izgori kako bi i ta negativna energija izgorila. Poslije se okupajte da biste dovršili ritual mladog mjeseca.

U subotu, 21. studenog, ljubavni planet Venera ulazi u vaš znak. Uvijek ste pravi mjastor u spavaćoj sobi (i izvan nje), ali s planetom romantike u vašem znaku, stvari će postati još intenzivnije. Vaš seksualni život izmaknuti će kontroli na najbolji mogući način.

Konačno, studeni završava dramatičnom pomrčinom Mjeseca i punim mjesecom u kod kuće i izbjegavajte donošenje bilo kakvih važnih odluka. Ako živite sami, provedite noć uz neku sexi igricu. Ako imate partnera, prenoćite kod njega. Vi ste jedan od najseksualnijih znakova zodijaka, a pun mjesec donosi te iskonske porive. Nema razloga da si ih uskratite. Uživajte i vidimo se u prosincu.