Mlada hrvatska glazbena zvijezda – STJEPAN LACH objavljuje novu pjesmu ‘Tako nedostaješ’, s kojom će se po prvi puta predstaviti na Splitskom festivalu. Pjesma je svoje mjesto na Prokurativama našla među gotovo 300 prijavljenih skladbi.

‘Tako nedostaješ je toliko snažna pjesma da sam uvjeren kako će doći do mnogih srca. Radi se o baladi koja je pjevački iznimno zahtjevna, a iz mene je izvukla najintimnije osjećaje, nešto što još nisam imao prilike dati publici. Blagoslovljen sam što imam takvu pjesmu i vjerujem da će sve te emocije iz pjesme moći osjetiti i publika u izvedbi uživo na Prokurativama 3. srpnja.’, iskreno će Lach.

Pjesmu ‘Tako nedostaješ’ potpisuje tajanstveni autor MaTune Music, dok je za genijalan aranžman zaslužan Goran Kovačić.

Nakon niza uspješnica s albuma prvijenca ‘Više od ljubavi’ objavljenog krajem prošle godine, te brojnih televizijskih angažmana u popularnim TV emisijama ‘A strana’ i ‘Zvijezde pjevaju’, jedan od najtraženijih mladih hrvatskih pjevača za novu pjesmu predstavlja i spot autora Josipa Ninkovića u kojem Lach pokazuje i svoj bogat glumački talent. Do Splitskog festivala ostalo je tek mjesec dana, a Stjepan nastupa kao jedan od debitanata.

‘Imao sam veliku želju proći na ovogodišnji Splitski festival, a kada vidim koja će sve imena nastupiti ove godine, obuzme me veliko strahopoštovanje. Zaista se radi o najvećem i najznačajnijem festivalu u Hrvatskoj. Dolazim tamo bez opterećenosti nagradama, ali hrabro i samouvjereno, zahvalan na prilici koja mi se pruža. Za sebe bih rekao da sam tih i nenametljiv, a nit vodilja moje glazbene karijere je da su pjesma i iskrena interpretacija najjači aduti i vjerujem da će takav stav donijeti dugoročne rezultate koje priželjkujem., ističe Stjepan.

Na rezultate zasigurno neće dugo čekati, s obzirom da brojni glazbeni autoriteti pjesmu već sada ocjenjuju kao jednim od favorita ovogodišnjeg festivala.