Skulpturalni korzeti, donje rublje s najfinijim detaljima i profinjeni krojevi – to je ono što je u trendu u blagdanskoj  capsule H&M Studio kolekciji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Povratak osnovama mode – korzetima, donjem rublju i krojevima najavljuje novu zavodljivu eru večernjeg odijevanja. Nadahnuta pametnom konstrukcijom donjeg rublja iz starijih razdoblja i sirovim strukturama arhitektonskog stila, kolekcija nudi i statement haljine i sofisticirana odijela. S gracioznim siluetama od senzualne svile i čipke, te nježnom paletom boja, kolekcija H&M Studio dostupna je od 7. prosinca na web stranici hm.com.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

„Bezvremensko odijevanje i postojan osjećaj sofisticiranosti definiraju H&M Studio blagdansku capsule kolekciju. Htjeli smo se poigrati s korzetima, ali i oživjeti omiljene stilove kao što su slip haljina i skulpturalni blejzer, koji su izrađeni od izdržljivih tkanina koje lijepo stare i oduševljavat će i uzbuđivati ​​godinama koje dolaze,” kaže Ann-Sofie Johansson, voditeljica ženske odjeće dizajner i kreativni savjetnik u H&M-u.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by H&M (@hm)

Ključni komadi su velika balska haljina od tila u dramatičnoj crvenoj boji, večernja haljina od ružičaste čipke i blistava mrežasta mini haljina. Crne hlače ukrašene su mrežastim detaljima koji se kombiniraju sa korzetom i ležernim, komotnim blejzerom, a tu je i srebrna slip haljina i crni kaput koji pokriva gležnjeve.

„Poetična i senzualna, ova karakteristična kolekcija balansira ženstvene haljine od čipke, tila i svile sa muževnijim, oversized krojevima“, kaže Kathrin Deutsch, dizajnerka kolekcije za H&M Studio.

Primamljive teksture susreću se sa tkaninama vrhunskog kvaliteta od kojih je većina napravljena od održivijih materijala. Najvažniji materijali su: organska svila, reciklirana vuna, Lenzing EcoVero™ viskoza i šljokice napravljene od recikliranog poliestera.

S gracioznim siluetama od senzualne svile i čipke, te nježnom paletom boja, kolekcija H&M Studio dostupna je od 7. prosinca na web stranici hm.com.

Dobitnica u darivanju H&M poklon bona objavljenom 12. prosinca je Melita RibičićMolimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!