22. rujna 2020. – Dok se polako opraštamo od ljeta, jesen nam donosi nove razigrane modne trendove koji će uljepšati predstojeće hladne dane. Djeca su se vratila u školu i već uživaju nositi Crocs za istraživanje i igranje na otvorenom, budući da su one odličan izbor za različite aktivnosti. No, djeca nisu jedina koja vole legendarnu udobnost Crocsica – obožavaju je i odrasli, što je vidljivo iz Crocsmanije koja je zavladala Hrvatskom.

Novi modeli tenisica iz nevjerojatno lagane i trendi Crocs LiteRide ™ kolekcije zadivili su svojim sportsko-elegantnim izgledom, koji savršeno odgovara bilo kojoj odjevnoj kombinaciji. Budući da su izrađeni od nevjerojatno prozračnog materijala, jedva ćete ih osjetiti na nogama.


Crocs je također odličan izbor za kišne dane s neodoljivim i praktičnim čizmama za kišu u različitim verzijama – šarene nijanse za djevojčice, zabavni printovi za dječake, šik i trendi za žene i urbani za muškarce. Ove jeseni neka vas Crocs odvede iznad oblaka svojim novim modelima za hladnije dane. Udobnost za sve!

Nova Crocs kolekcija dostupna je u Crocs (Hopper) Arena centar Zagreb i Crocs City Center One East Zagreb kao i na wellbie.hr.