Fenomenalna nova BBC-jeva kriminalistička serija Skrivena imovina (Hidden Assets) na Pickbox NOW stiže 20. lipnja! Tijekom šest epizoda uronite u kompleksnu priču koja se odvija u Irskoj i u Belgiji sa zanimljivim likovima na čelu s glumicom Angelinom Ball.

DIJAMANT, LEŠ I TERORISTIČKI NAPAD

Što povezuje dijamant nađen u Irskoj, leš nađen u Antwerpu i seriju terorističkih napada? Inspektorica Emer Berry, koju tumači fantastična glumica Angeline Ball, mora otkriti ovaj misterij i riješiti seriju nepovezanih slučajeva.

U središtu je serije zavjera, a već od prvih trenutaka vidimo da je specifična i uvrnuta. U  prvim scenama vidimo kako je žena ubijena u stanu u Antwerpu, a nedugo zatim slijedi bombaški napad na događaju u kojem je ubijeno 14 ljudi. U međuvremenu, u Irskoj je Biro za nezakonita sredstva izvršio raciju u kući osumnjičenog dilera droge s namjerom da zaplijeni sve što je kupljeno nezakonitim sredstvima. Otkrivaju niz nebrušenih dijamanata i posjede stana u Antwerpu.

Inspektorica Emer Berry (Angeline Ball) odlazi u Antwerp i počinje raditi s belgijskim policajcem Christianom De Jongom (Wouter Hendrickx). Zajedno pokušavaju otkriti vezu između događaja u Irskoj i Belgiji, a kada shvate da je bombaš upotrijebio samo polovicu svog eksploziva, vrijeme počinje igrati najveću ulogu. Što prije moraju otkriti što se dogodilo kako bi spriječili potencijalni novi bombaški napad.

ANGELINE BALL KAO INSPEKTORICA EMER BERRY

Izvrsna britanska glumica i pjevačica Angeline Ball glumila je u nebrojenim filmovima, serijama i kazališnim predstavama kako u Velikoj Britaniji tako i u Americi. Najpoznatija je po ulozi u filmu The Commitments te serijama poput Doc MartinShameless i Mr. Selfridge, a zbog uloge u kriminalističkoj seriji Skrivena imovina (Hidden Assets) dobila je samo riječi hvale kako od kritičara tako i od publike.

„Čim sam pročitala scenarij za Hidden Assets, znala sam da je odličan i da je to serija koja jednostavno ne može ostarjeti, uvijek će biti dobra”, rekla je u jednom intervjuu.

U ostalim su ulogama Wouter Hendrickx, Simone Kirby, Peter Coonan, Charlie Carrick i Cathy Belton.

Izvrsna IMBb ocjena od 7,2, izvrsni glumci na čelu s Angeline Ball i Wouterom Hendrickxom i kompleksna priča na više lokacija dobar su znak da će ljubitelji kriminalističkog žanra uživati.

Ne propustite BBC-jevu novu seriju Skrivena imovina (Hidden Assets), samo na Pickbox NOW od 20. lipnja!