Četiri najpopularnije nijanse CATRICE bestselera HD Liquid Coverage Pudera pridružuju se beauty stalcima u praktičnoj mini veličini. Limitirana kolekcija D Liquid Coverage Foundation Mini veličine zasigurno će se uklopiti u bilo koju torbicu i idealan je za putovanja ili popravke u pokretu. Također dio Limitirane koleckije: Četiri omiljene nijanse u standardnoj veličini. Na ovaj su način ljubiteljice ljepote savršeno opremljene za suočavanje sa svim svakodnevnim situacijama sa svojim omiljenim puderom – bilo u mini ili u punoj veličini.

MINI HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER
Puder kada ste u pokretu: Ponekad vam nije potreban vaš omiljeni puder u standardnoj veličini! Tu dobro dolazi praktični mini pandan popularnog HD Liquid Coverage tekućeg pudera by CATRICE: četiri najprodavanije nijanse iz standardnog asortimana dostupne su u mini veličini od 10 ml u sklopu limitirane kolekcije. Svojom ultra laganom, tekućom teksturom, veganski puder pruža visoku, ali prirodnu prekrivenost – do 24 sata. Savršen za putovanja!
NMPC: 27,90 kn

HD LIQUID COVERAGE TEKUĆI PUDER
Drugi efekt kože: HD Liquid Coverage tekući puder osjeća se poput druge kože i pruža besprijekoran ten! Izuzetno lagana tekuća tekstura savršeno prekriva nedostatke i matira kožu. Dugotrajna formula osigurava prirodan izgled koji traje cijeli dan. Kolekcija slavi četiri najpopularnije nijanse iz standardnog asortimana, koje će ljubiteljice ljepote i dalje moći pronaći na beauty stalcima u standardnoj veličini nakon isteka limitirane kolekcije.
NMPC: 55,90 kn

Sretna dobitnica Catrice pudera u darivanju objavljenom 23. prosinca je Sanja Flegar Bošnjak🙂 Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!