17. siječanj 2024., – Bilo da se radi o nedjeljnoj šetnji ili da se planira neko vikend putovanje, kolica su must have pomoćnik svakog roditelja. Pametna kombinacija stila, funkcionalnosti, ljubavi i održivosti čini sva Joolz kolica posebnim brandom u moru različitih ponuda kolica za najmlađe. Ovom vrhunskom i posebnom nizozemskom brandu dječjih kolica održivost je glavni motiv u stvaranju i razvijanju proizvoda, a najveća želja roditeljima olakšati život, a druženja i putovanja učiniti još ljepšim.

Jeste li znali kako svaka nova 𝐉𝐨𝐨𝐥𝐳 kolica na ulici jedno je novo zasađeno stablo! Kupovinom Joolz kolica, vaše se stablo pridružuje stotinama tisuća drugih u pomaganju da svijet postane malo zeleniji. Filozofija koja prati osviještene obitelji, orijentirane održivosti i očuvanju svijeta oko sebe, podržava bolji svijet za našu djecu. Joolz je krajem prošle godine kreirao kolica koja pružaju udobnost, zaštitu i toplinu. Mekana i udobna košara, sjedalica koja se može postaviti u potpuno ležeći položaj i mnoge druge sitnice na novim Day5 kolicima pobrinut će se da vaše dijete bude u “dobrim rukama”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Strollerica Ines (@strollerica)

Day5 za udobne vožnje i ljepša putovanja

Kolica Day5 dizajnirana su imajući na umu dobrobit roditelja i malog djeteta. Day5 ima izuzetno mekanu košaru s hipoalergenim ležajem koji pruža udobno mjesto za miran i opušten san ili odmor. Kada dijete već bude preveliko za košaru, možete jednostavno zamijeniti košaru sjedalom okrenutim prema roditelju. Naslon sjedala se može namjestiti u potpuno ležeći položaj. Sjedalo je ergonomski dizajnirano i pruža punu potporu za leđa, bokove i noge vašeg mališana. Roditelji mogu bezbrižno koristiti kolica, znajući da je njihovo dijete na sigurnom i udobnom. Veliki produljivi krović s UPF50+ zaštitom od sunca pruža optimalnu zaštitu tijekom sunčanih i vjetrovitih dana. U košari za pohranu ima dovoljno mjesta za pribor ili kupovinu, a maksimalna nosivost košare je 10 kg. Kolica Day5 izrađena su od ekološki prihvatljivih materijala, uključujući održivi hipoalergenski Tencel-Lyocel madrac; tekstilni dijelovi izrađeni su od recikliranih boca.

Ušteda u Joolz stilu

Ne propustite sjajnu priliku! Siječanj je rezerviran i za posebne ponude: Klub popust od -30% na Joolz Day+ 2u1 kolica + GRATIS – Seat liner, adapter za autosjedalicu i nastavak za bočicu. Na propustite i super popuste koji vrijede i na modele Geo3 te Aer+.

Također, pozivamo vas da pratite Baby Center https://www.instagram.com/babycenter_hrvatska/ koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Strollerica Ines (@strollerica)