Stigla je prva najava romantične drameIt ends with us“, kod nas prevedeno kao „Priča završava s nama“, prema istoimenom bestseler romanu Colleen Hoover koji već godinama vlada ljestvicama najprodavanijih romana romantičnog žanra. Film u domaća kina stiže 8. kolovoza, a sudeći po prvim reakcijama mogao bi lako postati ljetnim kino hitom!

Trailer u prvih 20 sati prikazivanja ima već preko 5 milijuna pregleda, fanovi knjiga hvale Blake Lively kao Lily Bloom, oduševljeni su izgledom njene cvjećarne i jedva čekaju da film stigne na velika platna.

Traumatizirana, ali odlučna Lily Bloom seli se u Boston nakon smrti svoga oca kako bi ostvarila svoj životni san i započela vlastiti posao. Uskoro upoznaje šarmantnog neurokirurga Rylea Kincaida s kojim dijeli neodoljivu kemiju. Tek nakon što se ludo zaljubi, Lily počinje otkrivati stranu Ryleove osobnosti koja je podsjeća na traumu iz djetinjstva. Da bi stvari bile još teže, u život joj se iznenadno vraća njena prva ljubav, Atlas Corrigan, a Lily će se morati uzdati u samu sebe kako bi donijela prave odluke za svoju budućnost…

Film je producirao i režirao iskusni Justin Baldoni (romantične drame Five Feet Apart i Clouds, serija Jane the Virgin) koji igra zavodljivog, ali misterioznog Rylea Kincaida iz romana, Brandon Sklenar (film Midway, serije Westworld, Walker, 1923) glumi šarmantnog, ali povučenog Atlasa Corrigana, a ulogom Lily Bloom Blake Lively (filmovi The Shallows, Cafe Society, A Simple Favor) bi se mogla vratiti na staze planetarne popularnosti koju je imala ulogom Serene van der Woodsen u hit seriji Tračerica.

Roman „Priča završava s nama“ od izdanja 2016. godine do danas prodan je u više od 6 milijuna primjeraka, dobitnik je Goodreads Choice nagrade za najbolju romansu 2016. godine, a autoricu Colleen Hoover roman je vinuo u visine. Kompletna prodaja njenih romana premašila je 20 milijuna primjeraka, a ona je brzo nakon ove uspješnice napisala i nastavak romana „Priča počinje s nama“

Hoće li i film polučiti jednake uspjehe kao i roman? Ostaje za vidjeti, ali sudeći prema traileru – obožavatelji knjige obožavat će i film!