Woman Pyjamas – Minnie 299 kn, Girls pijama 229 kn, Woman Nightgown – Minnie_299 kn, Woman Anti skid socks – Minnie_99 kn, Girls gaćice 59 kn

Studeni 2020. Yamamay predstavlja dvije čarobne kapsula kolekcije Disney i Marvel, inspirirane Minnie&Osvetnicima. Koristeći iste uzorke, stilove, boje i tkanine, Yamamay je osmislio usklađenu odjeću za djecu i njihove roditelje, ali i za sve ljubitelje ovih popularnih likova.

Woman Pyjamas – Minnie_299 kn, duksa 229 kn, Woman Nightgown – Minnie_299 kn, Girls set 119 kn

Minnie, najmoderniji Disneyev lik svih vremena, karakterizira liniju za žene, dok se linija nadahnuta Osvetnicima ističe licima svih omiljenih superheroja: Hulka, Iron Mana, Captain America i Thora. Nova odjeća, kombinira stil i funkcionalnost, a dizajnirana je za ugodne snove, ali i za trenutke opuštanja uz obitelj.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yamamay (@yamamayofficial)

Kolekcija kapsula za žene i djevojke, posvećena Minnie i stvorena pod Disney® licencom, sastoji se od spavaćice, dvije pidžame, kućnog ogrtača od flisa i para čarapa za žene; te dvije pidžame, gornjeg dijela trenirke od flisa, para čarapa i dva kompleta donjeg rublja za djevojčice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yamamay (@yamamayofficial)

Kolekcija kapsula za muškarce i dječake koja je posvećena Osvetnicima, a dizajnirana je pod Marvelovom licencom, sastoji se od dvije pidžame, majice, para čarapa i donjeg rublja, sve dostupno i za muškarce i za dječake.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Yamamay (@yamamayofficial)