Pigmentacijske mrlje su tamne mrlje na koži koje nastaju zbog prekomjerne proizvodnje melanina, pigmenta koji daje boju koži. One se često pojavljuju na licu, rukama, ramenima i drugim dijelovima tijela koji su izloženi suncu. Kako bi pigmentacijske mrlje nestale i kako bi se preveniralo njihovo nastajanje, važno je provoditi odgovarajuću njegu kože. Melvita je nakon detaljnog istraživanja kreirala kozmetičke proizvode koji su učinkoviti, pristupačni i nježni prema koži i okolišu. 

Inovacija iz Melvite na bazi Iridescentnih algi

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Certificirana organska i veganska kolekcija NECTAR DE LUMIÈRE sadrži briljantnu snagu iridescentnih morskih algi koje izvlače svjetlost iz kože. Za vrijeme oseke, svjetlucave morske alge pojavljuju se na obali Bretanje. Istraživači su dokazali da stanice iridescentne alge raspršuju svjetlost iz okoline. Ova alga koristi bioluminiscenciju za reflektiranje svjetlosti kada je uronjena u vodu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Korištenjem NECTAR DE LUMIÈRE kolekcije, koža je blistavija nego ikad, a pravilnom svakodnevnom njegom, ten je besprijekoran, ujednačen i pročišćen.

SERUM ZA UJEDNAČENJE PUTI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melvita 🌿 (@melvita.hr)

Svojom nježnom, svilenom teksturom ovaj serum predstavlja pravi užitak za kožu. Njegova je posebnost u vrhunskim sastojcima, poput vitamina C  i iridescentnih algi, a svi sastojci, odnosno 100 % njih je prirodnog porijekla. Pomaže ujednačiti ten, poboljšati blistavost te smanjiti sve vrste pigmentacijskih mrlja (staračke pjege, pjege od sunca, melazma, akne itd.), ali i prevenirati njihovo nastajanje. Istraživanje je pokazalo kako je:

  • 94 % žena primijetilo smanjenje broja pigmentacijskih mrlja nakon mjesec dana korištenja seruma.**

KREMA ZA UJEDNAČENJE PUTI

Nanošenjem Kreme za ujednačenje puti ujutro i navečer, koža je hidratizirana, a ten je ujednačen i blistav. Nježne PHA kiseline, iridescentne alge i 99 % prirodnih sastojaka, samo su neki od razloga zašto bi ova krema trebala zauzeti posebno mjesto u rutini njege onih koji se bore s pigmentacijskim mrljama.