6. svibanj 2023. – Usne su jedan od simbola ženstvenosti, a kako bi zadržale lijep i mladenački izgled, važno je voditi brigu o njihovoj njezi i zaštiti. Punoća, mekoća i senzualnost je ono čemu težimo, no, često nas proizvodi koje koristimo razočaraju i ostavljaju onaj ljepljivi, teški osjećaj na usnama.

Sada, uz novi balzam za usne u svima omiljenom formatu Labello sticka možete imati sve – isprobajte njegujući Labello Hyaluron Lip Moisture Plus i Rose koji će tvojim usnama pružiti dubinsku hidrataciju i učiniti ih osjetno glatkijima.

Inovativna formula Labello Hyaluron Lip Moisture Plus bezbojnog balzama pruža usnama intenzivnu 24-satnu hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koja će prodrijeti duboko u slojeve tvojih usana i aktivirati vlastitu proizvodnju istog sastojka.

  • Trenutačni osjećaj glatkih i mekih usana
  • Primjetno čvršće, punije i manje naborane usne
  • Lagana formula, bez osjećaja ljepljivosti

Ako želiš li intenzivnu hidrataciju te dašak boje i volumena u isto vrijeme – Labello Hyaluron Lip Moisture Plus Rose je pravi izbor za tebe! Zahvaljujući mentolu povećava protok krvi u usnama, daje osjećaj punoće i ističe prirodnu boju usana.