Ana i francuski poljubac  – slatka pariška romansa

Ana jedva čeka postati maturantica u Atlanti, gdje ima odličan povremeni posao u kinu, odanu najbolju prijatelji- cu i zgodnog kolegu s posla koji joj se sviđa. No sve kvari njezin otac koji je iznenada šalje u inozemnu školu u Pariz.
Ipak, ondje upoznaje Étiennea St. Claira, savršenog dečka kojega svi vole. Ali postoji problem. On ima curu, a Ana se nada da bi se između nje i zgodnog kolege s posla moglo nešto dogoditi kad se vrati kući na božićne blagdane. Međutim, nakon blagdana mnogo toga će se promijeniti, a Ana će postati sve bliža s Étienneom s kojim će razviti prijateljski odnos pun uspona i padova. Jedno drugome bit će istodobno najveća podrška i najveća muka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Pleslić Zagoda (@opusknjige1)

Uživajte u jednom od najljepših ljubavnih romana za mlade koji je diljem svijeta doživio 95 izdanja. Sjajni likovi, odličan zaplet i neodoljiva scenografija Pariza čine ovo djelo pravom poslasticom za romantične duše (bez obzira na njihovu dob).
„Likovi Stephanie Perkins zaljubljeni su onako kako bismo svi to htjeli doživjeti u svojim pravim životima.“ Rainbow Rowell, autorica bestselera Eleanor i Park

„Vragolasto, zabavno, romantično. Trebate što prije ugovoriti sastanak s ovom knjigom.“ Maureen Johnson, autorica bestselera Trinaest malih plavih omotnica.

„Duhoviti dijalozi, uvjerljivi likovi, mnogo ljubavnih trokuta i napeta radnja koja se odvija u parkovima, bulevarima, slastičarnicama, kafićima i šetnjicama uz Seineu u najromantičnijem gradu na svijetu.“ Kirkus Reviews

Stephanie Perkins suvremena je američka književnica. Rođena je u Južnoj Karolini, a odrasla u Arizoni. Studirala je na fakultetima u Kaliforniji i Georgiji. Oduvijek je okružena knjigama. Najprije je radila u knjižari, potom u knjižnici, a danas sama piše romane. Do sada je objavila sljedeće knjige: Ana i francuski poljubac, Lola and the Boy Next Door, Isla and the Happily Ever After i There’s Someone Inside Your House (adaptiran u film na Netflixu). Živi sa suprugom negdje u planinama Sjeverne Karoline.

Cijena: 129,00 kn, 16,99 € – Ana i francuski poljubac

Više naslova možete vidjeti na: www.opusknjige.hr