INFRACRVENA SAUNA ZA DETOKSIFIKACIJU

toRano proljeće najbolje je vrijeme da se organizam pročisti i detoksificira. Svima je već dobro poznata činjenica da sauna donosi niz pozitivnih i blagotvornih uticaja, ne samo na tijelo, već i na duh. Upotreba saune pomaže u popravljanju raspoloženja i u opuštanju, a uz to ima i brojne zdravstvene učinke. To rezultira poboljšanjem naše cijelokupne zdravstvene slike, ali i pospješuje ljepotu. Jer tijelo nakon detoksikacije, izgleda mlađe, njegovanije i ljepše.

TERME OLIMIA kod sauniranja nude izvrsne uvjete s brojnim, različitim saunama i raznolikim programima tijekom svih dana u tjednu i besplatne savjete kako bi na pravilan način upotrebom saune postigli što bolje zdravstvene učinke.

Infracrvena sauna je sve popularnija vrsta sauna koja umjesto pare koristi toplinu infracrvenih zraka. Infracrvena energija prodire do 5 cm u dubinu tkiva, potiče znojenje, detoksificira organizam, topi masnoće i uklanja celulit, a eliminacijom otrova uklanja umor. Pozitivni učinci korištenja infracrvene saune su brojni, bilo da je riječ o opuštanju ili detoksikaciji.

Zašto preporučamo infracrvenu saunu?

  • Učinak eliminiranja otrova iz organizma je tri puta veći nego u klasičnoj sauni
  • Veća je i potrošnja kalorija – brže se gube suvišni kilogrami i celulit
  • Pomaže kod reuma, artritisa, nesanice, grčeva mišića, jača kardiovaskularni sustav, olakšava tegobe kod menopauze
  • Eliminira otrovne tvari iz kože (nikotin, alkohol, kolesterol), kožna oboljenja, obnavljanje i čišćenje kože, ožiljke nakon opekilna i sl.
  • Jača imunološki sustav i općenito popravlja raspoloženje
  • Ima terapeutske učinke kod bolesti kao što su reuma, artritis i kožna oboljenja
  • IR saune postaju sve popularnije. Niža temperatura je sigurnija za ljude s kardiovaskularnim oboljenjima, kojima sebaš zato ne preporuča finska sauna. Udisati zrak na temperaturi od 35 stupnjeva ugodnije je nego udisati vrući zrak na temperaturi između 80 i 110 stupnjeva.
  • IR sauna je upravo zbog te niže temperature (između 40° i 60° C) primjerena gotovo za svakoga i može se koristiti svakodnevno.

Više o programima čišćenja i detoksikacije Termi Olimia na: www.terme-olimia.com