Porto Spalato, restoran s tradicionalnom dalmatinskom kuhinjom nedavno je otvorio svoja vrata u  u krugu jedinog resorta s 5 zvjezdica na splitskom području –  „La Meridien Lava“ (Grljevačka 2), u Podstrani te tako obogatio jaku gastronomsku scenu ove dalmatinske meke.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Restaurant Porto Spalato (@restoran_porto_spalato)

Podstrana, turistički biser Jadrana, udaljena samo 7 kilometara od centra Splita, posljednjih se godina zbog svog idealnog položaja i pristupačnog ulaza u more s predivnim šljunčanim plažama razvija kao elitno predgrađe grada Splita. Odnedavno razlog više za posjetu Podstrane je upravo restoran – konoba Porto Spalato, prekrasnog ambijenta i još bolje spize. Naime, oni koji su već imali priliku isprobati specijalitete njihove kuhinje sa sigurnošću tvrde da je to mjesto s izvrsnim svježim morskim specijalitetima i možda najboljom ribljom juhom i salatom od hobotnice, na daleko.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Restaurant Porto Spalato (@restoran_porto_spalato)

Kao točka na “i” na ove sjajne recenzije je dokazani Chef kuhinje Željko Ljubas koji je svoj renome stekao u vrhunskom sarajevskom restoranu “Luka Sarajevo”. Chef Ljubas je nedavno svoja iskustva iz potvrđeno najboljeg ribljeg restorana u BiH prenio i u blizinu Splita, gdje brojnim gostima svakodnevno priređuje “praznik za nepce”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Restaurant Porto Spalato (@restoran_porto_spalato)

Ako vas put nanese na ovu stranu Jadrana, konobu “Porto Spalato” svakako ne smijete zaobići, mada je takav spektakularan gastronomski užitak vrijedan i neplanskog odlaska u Podstranu.

Ono što je bitno napomenuti je da nije riječ o sezonskom restoranu, nego da će “Porto Spalato” svoja vrata držati otvorena tijekom čitave godine, a za sve dodatne informacije i rezervacije, ljubaznom osoblju konobe možete se obratiti putem telefona 0916193336 ili mailom:  info@portospalato.com

Posjetite li konobu “Porto Spalato”, svakako ćete ponijeti najljepše uspomene i nezaboravne okuse s Jadrana sa sobom.