ISDIN, međunarodni laboratorij za fotozaštitu i dermatologiju u Španjolskoj, i ove godine predstavlja  moderan asortiman fotozaštite koji prati aktualne trendove te se prilagođava svačijem načinu života i svim tipovima kože s inovativnim teksturama. U fotozaštiti tijela nastavlja s HYDROLOSIONOM, promovirajući uživanje u suncu, posebice tijekom ljetnih mjeseci.

U FOTOZAŠTITI TIJELA, ISDIN poboljšava sve svoje sprejeve i losione novim formulama i benefitima, uz obnavljanje svih pakiranja kako bi ih učinio ekološki održivijima i privlačnijima. Wet Skin tehnologija omogućava primjenu čak i na mokru kožu, zadržavajući svoj zaštitni faktor.

Znate li da postoji hidratacija koja se prilagođava našem načinu života?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)

Iz ISDIN-a nam stiže hidratacija koja se prilagođava nama, a ne mi njoj. U vječnoj smo potrazi za proizvodima koji će najbolje odgovarati našoj koži, koji će je zaštititi i s kojima ipak možemo bar malo preplanuti.

Često smo zahtjevni, zar ne?

Ali, s obzirom na ISDIN-ovu mantru ‘’Znanje koje se ne dijeli, nema koristi’’, ipak imamo sreće! ISDIN je uz tim znanstvenika razvio teksture koje odgovaraju čak i najosjetljivijoj koži. Stoga iz ISDIN-a stiže prva pomoć za ljetne avanture koja odgovara svim našim zahtjevima i prohtjevima – HYDROLOSION.

HYDROLOSION

U kategoriji najljepšeg SPF-a pobjedu odnosi… Hydrolosion. Ovo ljeto je vrijeme za SHAKE.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ISDIN Hrvatska (@isdin.hrvatska)

Hydrolosion bočicu je potrebno protresti kako bi se dvije faze stopile u jednu. Koža je nakon cijelog dana na plaži elastična, hidratizirana i mirisna, a istovremeno čuva i vaš kolagen i elastin od propadanja.

Po čemu je Hydrolosion poseban?

Glavni Hydrolosion sastojak je Chlorella Maris – vrsta alge s najvećim postotkom klorofila na svijetu koja potiče detox kože zahvaljujući svom antioksidativnom djelovanju. Koža je nakon korištenja hidratizirana i meka, a Hydrolosion ujedno i čuva kožu od ubrzanog starenja.

ZNAČAJNA INOVACIJA

Za ISDIN, INOVACIJA JE MNOGO VIŠE OD STVARANJA

Inovacija je ‘’propitivanje statusa quo’’ te ulaganje dodatnih napora kako bi se zadovoljila potreba za poboljšanje kvalitete života ljudi.

”Naše obećanje ostaje jednako snažno danas kao i pred 47 godina kada smo započeli: odgovoriti na potrebe kože. Danas plodove našeg rada, osmišljene sa strašću i posvećenošću, čini široka paleta proizvoda te neizmjerno zadovoljstvo koje dolazi s pomaganjem miijunima ljudi da se osjećaju bolje u svojoj koži. Ali mi težimo nečem višem.

Za ISDIN, stalna suradnja sa znanstvenom zajednicom od presudne je važnosti. Naš tim, Medical Advisory Board (MAB), međunarodno priznati tim  profesionalaca s raznolikim iskustvom, osiguravaju kriterije za razvoj novih proizvoda. MAB tim nam osigurava da rastemo kako bismo postali međunarodna referenca za njegu kože.”, poručuju stručnjaci iz ISDIN-a.

INOVACIJA U SVAKOJ TEKSTURI!

ZAŠTITA ZA SVAKU KOŽU!

I ne zaboravite… LET’S SHAKE THIS SUMMER!

Dostupnost proizvoda provjerite ovdje https://www.isdin.com/hr-HR/pharmacy/