Sanjaš li i ti o BUJNOJ, DUGOJ I ZDRAVOJ KOSI?

 Kosa danas predstavlja svojevrsni modni dodatak pa ni ne čudi da sve više primjećujemo i upućujemo poglede vlasnicama bujnih, sjajnih kosa i pomislimo „baš takvu kosu želim“. Pogotovo u ovom periodu godine kada svi težimo osvježenju, posežemo za svjetlijim tonovima i šišanju ne bi li nam kosa izgledala zdravije. Međutim, to nisu jedni načini za osvježenje, kosa uistinu može biti zdrava, sjajnija i bujna, a sve zahvaljujući Forcapil® proizvodu GUMMIES.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Forcapil Hrvatska (@forcapil.hrvatska)

Arkopharma Laboratories, vodeći na tržištu dodataka prehrani za kosu i stručnjaci za snagu  i zdravlje kose, postavljaju trendove s FORCAPIL®-om. Kako bi zadovoljio potrebe svih žena, bez obzira na njihovu dob, FORCAPIL® je proširio svoju ponudu novim proizvodom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Forcapil Hrvatska (@forcapil.hrvatska)

Njega kose  dolazi iznutra

Žene posvećuju posebnu pažnju svom izgledu i svojoj kosi. Što se naše kose tiče, želimo imati dugu, jaku i sjajnu kosu. U potrazi smo za trendi proizvodima  koje je lako uvrstiti u svoju rutinu i koje možemo  ponijeti u torbici neovisno o prigodi.

Upravo iz tog razloga, FORCAPIL® je razvio GUMMIES GROWTH, kombinirajući visoku dozu vitamina,  minerala i preslice za jačanje kose i poticanje njenog rasta. 

Gummies su posebno osmišljeni za:

  • Učvršćivanje vlakana kose i vraćanje vitalnosti vlasi uz pomoć vitamina B5, B6, B8 (biotin) i B9 = koktel za snagu
  • Promicanje rasta kose
  • Poboljšanje kose čineći je podatnijom i sjajnijom, zahvaljujući cinku, selenu  i vitaminu C

Što su Gummies?

Gummies su alternativa kapsulama. To je inovativni dodatak prehrani koji izgleda i ima okus poput slatkiša, ali nije! Ovaj poseban proizvod je obogaćen dodatkom voćnog pektina u vitaminsku i mineralnu formulu, kako bi bili što mekši.

Prednosti

  • Njihov voćni okus i topiva tekstura omogućuju vam da se brinete o sebi s užitkom.
  • Lako se uzima u bilo koje doba dana i bez vode. Dobra alternativa kapsulama koje mogu imati neugodan okus i restriktivni su za ljude koji ih ne mogu progutati.
  • Posebnost ispred ostalih proizvoda je glavni sastojak – POLJSKA PRESLICA – jača kosu i održava njezinu vitalnost. A ekstrakti preslice stimuliraju rast kose kod osoba s alopecijom.
  • Vitamin C je vaš saveznik. Štiti stanice folikule dlake od oksidativnog stresa i olakšava transport željeza.
  • Vitamin B5 je neophodan za održavanje zdravog vlasišta i smanjuje opadanje kose.
  • Selen igra ključnu ulogu u sprječavanju oksidativnog oštećenja folikula dlake te poboljšava rast kose

Njega vrhunskim proizvodom

ARKOPHARMA laboratorij osnovan 1980. godine u Francuskoj jedan je od vodećih europskih igrača na području fitoterapije (biljnih lijekova), prirodnih lijekova, dodataka prehrani i homeopatskih proizvoda.

Fokusirajući se na globalni pristup zdravlju i dobrobiti, Arkopharma je posljednjih desetljeća razvila formule kako bi zadovoljila potrebe kupaca u različitim kategorijama, među kojima su kosa i nokti sa svojim jedinstvenim asortimanom FORCAPIL®.

Vaša kosa može biti jedan od vaših najljepših dodataka, naglašavajući vašu osobnost, pod  uvjetom da izgleda sjajno, ima sjaj i ono najbitnije, da je zdrava. Vitalnost kose i prijevremeni gubitak ovise o načinu života, prehrani i genetskim čimbenicima. Stoga, uravnoteženom prehranom i dodacima možemo spriječiti njezino opadanje i oštećenost.

FORCAPIL® proizvodi koje je razvio ARKOPHARMA tim za istraživanje i razvoj, temelje se na složenim formulacijama sa specifičnim sastojcima kao što su aminokiseline, vitamini, minerali i biljni aktivni sastojci.