Komedija koja koketira s hororom, klasična kriminalistička drama i akcijski triler s elementima sve popularnijeg nordijskog noira

Prvi domaći i regionalni streaming servis Pickbox NOW iz mjeseca u mjesec nadograđuje svoj portfelj serija i filmova, a pritom posebnu pozornost privlače naslovi iz Viaplay Select ponude – riječ je o serijama prvotno skandinavske produkcije, čije atmosfera i radnja odskaču od svega uobičajenog, ali i brojne druge produkcije iz europskih zemalja. Na Pickbox NOW siječanj vrvi od novih naslova, premijera i sezona, a ističu se upravo Viaplay Selectove serije iz 2023.: Nisam anđeo, Žene ubojice i Jana: Doživotno obilježena.

Nisam anđeo (No Angel)

Angelina je popularna, bahata i uspješna srednjoškolka koja vodi tajni život – ne može kontrolirati svoju strast i želju za ubojstvima. Kad se dogodi smrtonosna nesreća, ona otkriva novu stranu sebe za koju nije ni znala da postoji.

Ova neobična švedska miniserija s elementima komedije, drame i horora Nisam anđeo sastoji se od četiriju epizoda do 20 minuta, a dostupna je odmah na Pickbox NOW.

Žene ubojice (Murderesses)

Mlada i ambiciozna policajka pokušava pronaći svog oca koji se već godinama smatra nestalim. Dok istražuje jedno od ubojstava, ulazi u opasnu vezu sa svjedokom tinejdžerom.

Kriminalistička poljska drama Žene ubojice dostupna je odmah na Pickbox NOW.

Jana: Doživotno obilježena (Jana: Marked for Life)

Napeta švedska kriminalistička drama iz 2023. adaptirana je iz uspješnice Emelie Schepp. Nakon što se dogodi ubojstvo glavnog švedskog službenika za migracije, tužiteljica Jana Berzelius otkriva jezivu vezu s vlastitom mračnom prošlosti. Hoće li uspjeti sakriti svoju prošlost i djetinjstvo koje je provela kao vojnik i stroj za ubijanje?

Ova uzbudljiva serija prožeta je akcijom, trilerom, dramom te elementima nordijskog  noira, žanra u kojem prevladava mračna i kompleksna atmosfera. Šest epizoda oživio je talentirani tim pisaca, a režirao za Oscara nominirani Felix Herngren.

Jana: Doživotno obilježena dostupna je na Pickbox NOW.