Povratak u prošlost omogućuju vam Pickbox TV i Pickbox NOW

Zasićeni današnjim životnim tempom, sve češće želimo malo stati na loptu i prisjetiti se kako je nekad bilo jer – kao da je sve bilo ljepše, lakše i jednostavnije. No, je li riječ o triku nostalgije zbog kojeg se sjećamo samo dobrih stvari, a one loše zanemarujemo? Moguće. Ipak, pripadnici starije generacije će najčešće istaknuti jedan određeni period prošlog stoljeća kao veseliji, ugodniji i društveniji. Ekonomija je cvjetala, razvijala se umjetnost, glazba i film, a relativna novost je bila i pojava televizije. Polako se stvarala nova navika okupljanja obitelji ispred malog ekrana koji im je pružao novi pogled u svijet. Riječ je o šezdesetima.

Zahvaljujući ekonomskom prosperitetu, marketing je imao dovoljno prostora potaknuti konzumerizam. Predstavljeni su novi načini provođenja slobodnog vremena, odijevanja, uređenja i održavanja doma, prehrane i ostalih segmenata koji život, u materijalnom smislu, čine ljepšim.

U suradnji s nekim od vodećih domaćih brendova koji su krojili razvoj tadašnjeg, ali i današnjeg marketinga, televizijski kanal Pickbox TV i streaming servis Pickbox NOW u nastavku vam donose podsjetnik na marketing kakav je bio u Hrvatskoj i Jugoslaviji u šezdesetima – od izgleda ambalaža i televizijskih reklama do izložbenih prostora.