Miniserija „Trik nestajanja“ (Vanishing Act) donosi istinitu priču o australskom skandalu stoljeća

U trima napetim epizodama, streaming-servis Pickbox NOW donosi pravu kriminalističku priču, stvorenu za sve koji žele otkriti što se odvijalo iza kulisa jedne od najvećih pljački u australskoj povijesti. Izvana je bila uspješna, lijepa i bogata, no u pozadini krila se tajna koju je Melissa Caddick skrivala od kolega, prijatelja, pa čak i obitelji. Priča koja je 2020. g. šokirala svijet dobiva novu dubinu uz ovu nezaobilaznu miniseriju.

Teorija zavjere koja i dalje živi

Priča o poduzetnici Melissi, čiji je nestanak iza sebe ostavio mnoga pitanja, misterije i prazne bankovne račune, započinje u studenome 2020. g. Serija prati kako je jedna prevarantica uspjela zavarati više od 60 ljudi za više od 23 milijuna dolara. Bila je poznata po svojoj drskosti, pohlepi i „uspješnom“ poslovnom životu. Njezin je život bio ispunjen vrhunskim automobilima, dizajnerskom odjećom i skupim nakitom dok je krila obmane i lažne trgovačke izjave. Sve postaje još složenije kada se Melissa umjesto pred sudom pojavi mrtva na obali, a dokazi u vezi s njezinom smrću postanu upitni. Radnja prati istragu koja se bavi ovim nevjerojatnim slučajem i pokušava otkriti što se doista dogodilo.

Miniserija prema istinitom događaju

Serija „Trik nestajanja“ (Vanishing Act) dostupna je na Pickbox NOW od 2. studenoga, a kako dobre serije ne bi prošle nezapaženo Pickbox NOW nudi posebnu ponudu. U povodu Black Fridaya, od 20. do 30. studenoga ostvarite 25 % popusta na pakete od 6 i 12 mjeseci. Ne propustite priliku za uživanje u omiljenim serijama po povoljnoj cijeni.