Ako nisi lud za njom, onda je ostavi na miru!

Niti jedna žena ne zaslužuje biti drugi izbor.

Koliko puta smo sreli prijateljicu ili prijatelja koji su u vezi ‘eto tako’ dok ne dođe ona prava osoba. Kad donosite takvu odluku, imajte na umu da biti drugi izbor je najgori osjećaj koji možete priuštiti osobi koju zavlačite i mažete joj oči. Svatko treba biti voljen iskreno, onako kako zaslužuje, a ne dobivati mrvice, probajte zamisliti sebe na mjestu te osobe pa procijenite da li bi vi voljeli biti drugi izbor dok ne dođe onaj pravi ili prava.

Ljubav treba biti obostrana!

Oboje trebaju biti na istoj razini kad se upuštaju u vezu. Ima li uopće smisla davati nekome 100% od sebe, kad zauzvrat dobivate samo pola od onoga što dajete. Takva veza je otpočetka osuđena na propast. Nije uopće vrijedno trošiti svoje vrijeme na nekoga tko sanjari o nekom koga ne može imati.

Nemojte nikoga smatrati rezervom!

Osobe nisu stvari, poštujte njihove emocije. Ako ne možete biti s osobom koju obožavate, onda ostanite ‘single’ sve dok ponovno ne ‘naletite’ na osobu koja će vas baciti na koljena. Ne popunjavajte prazninu s nekim do koga vam nije toliko stalo jer to je nemoguće, a nije niti fer prema toj drugoj osobi.

Svi mi možemo biti nečiji prvi izbor. Jednog dana zaista će se ušuljati osoba koja će nas iskreno voljeti, i takva je veza vrijedna čekanja!

A.M.

Ostavite komentar