Sandi Cenov novom božićnom pjesmom ‘U ponoć‘, bilježi odličan novi ulaz među najemitiranije singlove, na ovotjednoj nacionalnoj top listi HR Top 40.

U prvom tjednu od izlaska pjesma je ‘zasjela’ na odlično deveto mjesto, što je Sandija učinilo iznimno zadovoljnim, a svoju sreću nije skrivao, ‘Neizmjerno sam sretan s ovako dobrim ulaskom na HR Top 40, jer očito smo pjesmom dočarali pravu božićnu atmosferu i na jedan novi način opisali ljubav u božićno vrijeme.’, rekao je Sandi.

Glazbenik i autor nekih od najljepših ljubavnih stihova, formulom u kojoj se miješaju romantika i veselje pod zajedničkim nazivom – ‘U ponoć’, uspio je prenijeti ljubav najljepšeg doba godine, koja je vrlo uspješno zaplovila radijskim valovima. Isto tako, svi vjerujemo kako će dobrim dijelom postići i ono što sam ističe – da se više priča o ljubavi, ‘Obzirom je u svim razgovorima ovih dana i dalje glavna tema korona, nadam se kako će ova pjesma doprinijeti starom dobrom trendu, da se na kavama opet priča o ljubavi. I ovim putem hvala svim urednicima i slušateljima, što su prepoznali i podržali pjesmu ‘U ponoć’.’, zaključio je Sandi.

Za pjesmu ‘U ponoć‘, tekst i glazbu napisao je sam Sandi, dok aranžman potpisuje Mihael Blum, a kako zvuči i izgleda glazbena čarolija Sandija Cenova, koja mahom osvaja slušatelje, možete pogledati i poslušati na kanalu Hit Recordsa.