19. srpnja, 2018. – Nomadsko stanje uma u svima nama budi osjećaj slobode i opuštenog života. Nema boljeg načina da uronite u takvo stanje uma nego da obujete NOMADIC STATE OF MIND  planetarno poznate ravne sandale od konopa koje su konačno došle i na hrvatsko tržište.

https://www.instagram.com/p/BlaLtH2Afph/?tagged=nomadicstateofmind

Nomadic State of Mind je kompanija  nastala u kasnim 90-tima od osnivača Amerikanca Chrisa Andersona. U  prvim godinama proizvodnja  se odvijala u kombiju VW 1969 godišta kojim se Chris služio  kao kamper. Kombi mu je bio kancelarija i radno mjesto.

https://www.instagram.com/p/BlLuJuxBCXF/?tagged=nomadicstateofmind

Pošto je Chris veliki ljubitelj muzike, a i instruktor raftinga, ljeta je provodio uz Colorado River, po danu je radio kao rafting instruktor, a po noći je obilazio muzičke festivale svojim kamperom, izrađivao i prodavao sandale.

https://www.instagram.com/p/BlLUZw6nBFf/?tagged=nomadicstateofmind

Posao je u međuvremenu narastao i sada se većina sandala ručno plete u Nicaragui , a proizvodnja se odvija na mjestu stare napuštene plantaže kave. Chris je odabrao malu zajednicu u Nicaragui koja je prolazila kroz teška vremena i trebala je pouzdani prihod. Podučio je skupinu ljudi kako napraviti sandale, vjerujući u pravednu trgovinu i etičku praksu te sljedeći svoju osviještenu životnu filozofiju.
Od prvih početaka 90-tih i  VW kombija iz 1969. do danas kompanija ima zastupništva na svim kontinentima – USA , AUSTRALIJA , CANADA , TURKEY , DUBAI , EUROPA (Cyprus , Spain , Germany , Swiss, Portugal , itd ) a od ove godine i HRVATSKA

https://www.instagram.com/p/Bkx5mpGBViY/?tagged=nomadicstateofmind

Jedinstvene eko sandale možete pronaći u više od desetak različitih stilova i boja za muškarce, žene i djecu.  Zbog svoje udobnosti i mekoće idealan su izbor za ljetne dane bilo da ih uparite s kratkim hlačama, haljinama, suknjama, trapericama ili lepršavim maxi haljinama. Najpopularnija njihova boja je natur boja konopa koja savršeno ide uz još jedan modni hit cekere od špage.

https://www.instagram.com/p/BlTX_Ikhx1S/?tagged=nomadicstateofmind

Nomadic State of Mind  je obuća koja će vam omogućiti osjećaj godišnjeg odmora iako još niste pobjegli iz grada i vrlo sigurno će izazvati mnogo komplimenata, bilo zbog vaših sandala, bilo zbog vedrine i osmjeha koji proizlazi iz lakoće vaših koraka.

https://www.instagram.com/p/BlKfMzHH1xh/?tagged=nomadicstateofmind

Poznate fashionistice diljem svijeta već neko vrijeme na svojim INSTAGRAM profilima ističu upravo ovaj modni hit. Trendi Boho sandale viđene su na mnogim egzotičnim destinacijama gdje se zbog svog organskog sastava jako dobro uklapaju. Za ove sandale odlučio se i osobno RALPH LAUREN, te ih je nosio slikajući se za naslovnu stranu svog časopisa.

Ručna  je izrada ovih sandala potpuno od recikliranog konopa Made in USA koji čini i njihov potplat i vezice.  Vrlo su dugotrajne i perive na 30 stupnjeva u perilici.

10 RAZLOGA ZAŠTO TREBATE OVE SANDALE

  1. Opustit će vas
  2. Ručno su rađene
  3. Perive su u mašini
  4. One plutaju, a vi ne! …upamtite to!
  5. Čine vas jako sexi
  6. Pristupačne
  7. Dugotrajne
  8. Superlagane za vaše međugalaktičke vožnje
  9. Nosili su ih najbolji povjesni junaci

Više o ovom brendu saznajte na njegovom hrvatskom Facebook ili INSTAGRAM profilu Nomadic State of Mind Croatia, ili na e-mail nomadichrvatska@gmail.com