Sigurno ste bezbroj puta čuli kako je za zdravlje organizma i snažan imunitet važan kvalitetan detox. I to je istina. Ljudi koji to prakticiraju manje obolijevaju, bolje se nose sa stresnim situacijama, da ne kažem bolje izgledaju- biološki sat nije toliko nemilosrdan prema njima, već kao da ih štedi zbog te predanosti i rekla bih odgovornosti prema sebi i zdravlju.

Većina nas, ne toliko odgovornih pojedinaca, svaki ponedjeljak započinje sa važnim životnim odlukama u koje je nerijetko uključena neka dijeta, odlazak u teretanu i sve ostale varijacije na temu zadanih ciljeva # želim izgledati bolje!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boutique Clinic SKINOVA (@boutique_clinic_skinova)


Ne znam koliko se pripadnici suprotnog spola mogu poistovjetiti sa nama, ženama, no naša sujeta nije sastavni dio nas kako se vrlo često i pogrešno percipira. Gđica Sujeta je naša „podstanarka“, sa vlastitim OIB-om, vlastitom voljom i vlastitom misijom. Mi joj samo ponekad ustupimo kokpit na desnoj strani velikog mozga i slijedimo njene estetske porive. Stoga nas sve minimalne nepravilnosti, manjkovi ili viškovi užasno smetaju.

Možete zamisliti moj očaj, jad i osjećaj da sam u 33 krugu Danteova pakla, kada su se na mom licu uslijed nošenja maske pojavile akne ili tzv. maskne. Maskne su brzo postale tema brojnih foruma, portala i svi su prepričavali svoja iskustva, davali „korisne“ savjete, no moje su maskne odlučile biti imune apsolutno na sve. Moje maskne kao da su imale nepokoriv duh pokreta otpora i ja kao kontinuirani agresor sam uvijek bila poražena na svim frontama.

Odlučila sam pronaći rješenje i ukrotiti svoju kožu! Štreberski sam pristupila težini zadatka i krenula u istraživanje. Ogolila sam funkciju kožne barijere do samih staničnih mitohondrija – samo je toliko bilo potrebno da mi se lampica upali 😊))

Stoga, ako i vas muče akne, maskne, mrlje, bilo kakve nepravilnosti na licu koje tvrdoglavo ne prolaze, ne nestaju, već stameno se rugaju i likuju- ovo je tekst za Vas! 😊

Dakle, moja koža je toliko reaktivna, osjetljiva, da ne kažem „osebujna“. Unatoč spoznaji da joj trebam priuštiti nekakav dobar tretman čišćenja, detoxa, eliminacije svih slojeva koji ju sputavaju da prodiše- bila sam poprilično skeptična i oprezna zbog onog efekta „struganja“ odnosno mehaničkog ili eventualnog kemijskog oštećenja već ionako napaćene kože.

Na tržištu postoji čitava lepeza tretmana i vrlo je zbunjujuće donijeti ispravnu odluku s obzirom da svi nude savršene rezultate. Moja je misao vodilja bila -prirodno i neinvazivno-. Rješenje je osvanulo sasvim slučajno na portalu estetica SaltFacial“.

SaltFacial inovativni je tretman koji je zamišljen kao sinergija prirodne terapije za dubinsku obnovu i kontinuiranu njegu kože. Ovaj tretman dostupan je u Boutique Clinic Skinova. Za više informacija posjetite njihovu web stranicu  www.skinova.hr

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boutique Clinic SKINOVA (@boutique_clinic_skinova)

Iako mi ovo nije bio prvi puta da se susrećem sa odlaskom u neku polikliniku i odlasku na tretmane, ovaj me odlazak posebno zaintrigirao. Onaj mali čovječuljak u meni ili kako ga suhoparno nazivamo „intuicija“ je veselo skakao i slao mi pozitivne signale.

I mogu Vam reći, moj čovječuljak je itekako bio u pravu! 😊 Oduševljena sam! Pa krenimo od početka….neke od Vas sigurno zanima atmosfera, da li vas čim uđete, gledaju sa gornjeg dijela Egzosfere, -ne! Toliko je opuštena, topla i homey atmosfera, da svaki gard, strah ,nesigurnost i bilo koji osjećaj sa negativnim predznakom nestaje. Tom dojmu opće pozitive i opuštenosti svakako pridonosi tim poliklinike sa dr. Lovrićem na čelu.

Na red je došao i SaltFacial, tretman koji se radi pomoću The SaltFacial L’avantage medicinskog uređaja, koji koristi 3 tehnologije: jedinu mikro dermoabraziju prirodnom soli s pozitivnim tlakom odobrenu od strane FDA, ultrazvučnu terapiju i LED fototerapiju visokog intenziteta.

Nakon skidanja šminke, prvi korak je mikro dermoabrazija morskom soli, izuzetno ugodan i bezbolan tretman. Sama morska sol izvrstan je prirodan piling, a dodatni benefiti za kožu su ti što morska sol sadrži brojne minerale za zacjeljivanje kože poput magnezija, kalcija i kalija.

Drugi korak je ultrazvuk, koji poboljšava cirkulaciju i poboljšava apsorpciju proizvoda u dublje slojeve kože. Treći i zadnji korak je LED fototerapija koja potiče proces zacjeljivanja i proizvodnju kolagena, te sprječava rast bakterija. Čitav tretman je vrlo ugodan i opuštajući, a nakon takvog zen-a pripremite se na šok i WOW efekt! Bez imalo lažne skromnosti mogu reći da sam doživjela pravi šok kada sam stala pred ogledalo nakon tretmana. Moje lice je dobilo onu zdravu pinky-glow boju, sitne mrljice su nestale, a osjećaj mekoće je bio nestvaran. Ono šta me najviše iznenadilo je osjećaj da je moja koža prodisala!

Pravi preporod kože tek je uslijedio idućih dana. Moja do jučer neposlušna i buntovna koža je postala ukroćena, a maskne su u potpunosti kapitulirale. Kao velikoj zaljubljenici u make-up, čiji su se donedavni pothvati sveli na kamuflažu, ponovo sam počela uživati u ritualima trackanja 😊 što me posebno razveselilo i postavilo SaltFacial na pijedestal s kojeg ga teško nešto može skinuti.

Ovime se potvrdila ona početna teorija da je dobar detox nužan i da u prirodi postoji rješenje za sve.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Boutique Clinic SKINOVA (@boutique_clinic_skinova)

Za mene je SaltFacial postao novi level ovisnosti a svoj sam novi termin već zakazala. 😊

Ovime rušim mit, da je žena ženi vuk, ne želim zadržati tajne Sv. Grala zdrave kože samo za sebe i rezultate „lažno“ pripisati genetici i zdravoj prehrani.

Tako da, SaltFacial, šalji dalje 😊

Autor: Iva Perišin