Foto: https://www.instagram.com/cfunk44/

Teško je sada zamisliti niske temperature, ali kada padnu ispod nule onda nam je krivo što nismo uspjeli na sniženjima uhvatiti dobre cijene peleta i ako želite smanjiti zimske režije, vrijeme je da već sada ugrabite dobre ponude koje će vas grijati tokom hladnih mjeseci!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Christopher Funk (@cfunk44)

A Pevex u svojoj ponudi već izdvaja vrlo tražene pelete i ostale artikle potrebne za ogrjev. Istraži ponudu i pripremi se na vrijeme za zimu😊

Iskoristi besplatnu Click and Collect uslugu – naruči online i preuzmi u raspoloživom prodajnom centru.

Pa ako želite uživanciju na najjače osim ponuđenih peleta za ogrjev vidjeli smo predivne peći koje možemo već sada zamisliti kako pucketaju i griju dok ispijamo omiljeni topli napitak. U ponudi imate peći na drva ili kruto gorivo koje možete smjestiti u središnji dio svoga boravka i uživati u pogledu!

Današnje peći su dizajnirane sa ladicama za pepeo kako bi se mogle što lakše koristiti i sa policama za drva ili pelete. Ako nemate centralnog grijanja, onda svakako pogledajte već sada ponudu Pevexa i na vrijeme si osigurajte toplu zimu!

Dobitnica u darivanju objavljenom 22. kolovoza je Goga Novković . Molimo dobitnicu da se javi u inbox:) Hvala svima na sudjelovanju!