Sinoć je dvorana SPENS bila epicentar glazbene čarolije. Koncert Jelene Rozge u sklopu turneje “Minut Srca Mog” rasprodan je mjesecima unaprijed, a sudeći prema fotografijama iz Novog Sada – povjerenje koje je publika ukazala Jeleni višestruko se isplatilo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Grad je bio gotovo blokiran, a brojni obožavatelji su želeći si osigurati što bolje mjesto na koncertu jedne od najvećih regionalnih pjevačkih zvijezdi stvorili ogromne gužve ispred dvorane SPENS već od ranih popodnevnih sati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Rozga je Novosađanima priredila glazbeno vizualni spektakl koji će dugo ostati u sjećanju svih prisutnih – gotovo dva i pol sata druženja u prepunoj dvorani SPENS pretvorilo se u pravi glazbeni vremeplov kroz Jeleninu dugogodišnju karijeru. Jelena je neiscrpnom energijom i snažnim vokalom nizala jedan za drugim hitom, a publika je to nagradila pjevajući s njom u glas od prvog do zadnjeg takta, ali i gromoglasnim i dugotrajnim aplauzima.

Tijekom koncerta Jelena se nekoliko puta obratila publici, ne krijući oduševljenje i emocije. „Ovo je nešto što ću pamtiti zauvijek. Novi Sade, hvala vam na ovoj nezaboravnoj noći. Vaša energija je naprosto neopisiva, vi ste moja snaga. Volim vas“.

Koncert kakav novosadska publika ne pamti dodatno je upotpunjen plesačkim trupama i zahtjevnim koreografijama, dok je Skymusic suvremenom produkcijom, audio-vizualnim elementima i moćnom pirotehnikom podigao ljestvicu scenskih nastupa u regiji.

Rozga nastavlja svoju regionalnu turneju „Minut srca mog“, a nakon rasprodanih koncerata u Zagrebu, Beogradu i Novom Sadu, sljedeći je koncert 10. veljače, u Areni Boris Trajkovski u Skoplju.