Britanski biseri, skriveni skandinavski hitovi i rom-com serije

Kako najkraći mjesec u godini ne bi prošao nezapaženo, streaming servis Pickbox NOW pripremio je raznolik izbor noviteta te osigurao serije i filmove za svakoga. Osim britanskih kriminalističkih serija kao što je Lewis (Lewis), stižu i naslovi za ljubitelje skandinavskih drama s dozom crnog humora – Bullshit (Bullshit) i U podzemlju Osla (Recoil). Veljača je mjesec ljubavi, a Pickbox NOW priredio je niz romantičnih komedija i ljubavnih priča koje će zasladiti hladne dane.

BRITANSKI BISER: Lewis (Lewis) – Od 19. veljače

Britansko, kultno i nezaboravno! Za ljubitelje hit-serije Inspector Morse, Pickbox NOW pripremio je sedam sezona višestruko nagrađivane spin-off serije Lewis. Kevin Whately savršeno obuhvaća duh klasičnih britanskih detektiva igrajući ulogu Roberta Lewisa koji je bio Morseov narednik u originalnoj seriji. Iako se radnja odvija pet godina nakon Morseove smrti, Oxford je i dalje ispunjen zapetljanim slučajevima i lukavim zločincima kojima samo detektiv Lewis i njegov pomoćnik James Hathaway mogu stati na kraj.

NEOČEKIVANI SKANDINAVSKI NASLOVI TEMELJENI NA STVARNOSTI

Bullshit (Bullshit)  – od 9. veljače

Serija je temeljena na nagrađivanoj knjizi Bullshit: Priča o obitelji Camille Stockmann i Janusa Køster-Rasmussena. Radnja skandinavske drame odvija se u uzbudljivom svijetu Kopenhagena 1980-ih, gdje se Pijina i Mackerelova strastvena ljubavna priča razvija unutar bajkerske bande. Inspiriran stvarnim događajima, Bullshit prati dramatičan život izgubljenih tinejdžera u potrazi za društvom kojem pripadaju, ali put ih odvede do surova sukoba bandi.

U podzemlju Osla (Recoil) – od 23. veljače

Napeti kriminalistički triler prati skupinu odmetnika u njihovu nastojanju da razotkriju korupciju unutar policije. Ova norveška drama, temeljena na stvarnim, nekad i apsurdnim događajima, istražuje skriveni svijet zločina i nemorala u Oslu. Glavni je lik kriminalac koji pokušava dokazati da policija stoji iza ubojstva njegova brata, dok plijen iz neuspjele pljačke ostaje skriven duboko u policijskim hodnicima.

ROMANTIČNO-KOMIČNE SERIJE ZA MJESEC LJUBAVI

Ljubavni klub (The Love Club) – od 1. veljače

Četiri žene, svaka suočena s neuspjesima u ljubavi, daju obećanje da će jedna drugu nazvati ako ponovno naiđu na ljubavne probleme. Deset godina poslije oživljavaju svoj “ljubavni klub” kako bi im pomogao pronaći pravu ljubav. A prvi od četiriju naslova iz ovoga romantičnog filmskog serijala prati svježe zaručenu dizajnericu interijera Nicole koja i dalje razmišlja je li joj njezin tajanstveni prijatelj ljubavna sudbina koja joj je predodređena.

Poštanske zagonetke (Signed, Sealed, Delivered)  – od 16. veljače

Za ljubitelje zabavnih i duhovitih trenutaka, Pickbox NOW donosi četiri sezone serije Poštanske zagonetke. Komična drama prati tim ljudi s neobičnim i uzbudljivim zadatkom – isporukom pisama i paketa iz prošlosti koji čudesno stižu kad su najpotrebniji. Tijekom te misije doživljavaju razne pustolovine, spajaju ljude, vraćaju izgubljene ljubavi, mijenjaju budućnost, rješavaju zločine, pa čak i spašavaju živote. Sve zvuči neobično, ali putovanje pismima jamči zabavu.

Ispunite veljaču vrhunskim novitetima na Pickbox NOW! Odlična zabava, intrigantne priče i nezaboravni trenuci čekaju sve gledatelje jer Pickbox NOW nudi besplatne epizode. Da biste se pripremili za dolazak još jedne britanske hit-serije, uživajte u besplatnoj prvoj epizodi serije Poirot te u dvjema epizodama serije Agatha Christie: Zašto ne Evans? Sve što je potrebno jest registracija na poveznici – bez ugovora i bez plaćanja!