Samo su kamere Una, due, tre na koncertu koji je četiri puta zbog pandemije mijenjao datum i konačno se održao prošlog petka, ekskluzivno uhvatile samozatajne Vesnine roditelje.

Nisu htjeli propustiti tako važnu noć, iako se skrivaju od medija od početka kćerine karijere. Majka Branka, od koje je pjevačica naslijedila ljubav prema glazbi, i otac Vinko koji i u sedmom desetljeću trči maratone, pozorno su pratili sve, a tata je neke nastupe i snimao.

‘Radišna je i marljiva’, kažu Vesnini roditelji, a pjevačica je poručila: ‘Rasplakali su me. Sretna sam što su me trpjeli godinama’.

“Ja sam ponosna na njih i sretna sam što su trpjeli mene svih ovih godina i što su bili moja podrška uvijek. Ponosna sam što imam takve roditelje. To me danas najviše rasplakalo”, rekla je za Una, due, tre. Vesna Pisarović.

Povratnički nastup Vesne Pisarović ispunio je očekivanja svih prisutnih u rasprodanom Domu sportova, pa i same pjevačice.

U reportaži novinarke Lucije Ptičar pogledajte kakva je bila atmosfera na koncertu, tko su bili gosti iznenađenja i je li se u dvorani ipak pojavio Vesnin suprug, Ozren Pupovac, s kojim je u braku 13 godina:

https://www.una.world/hr/una,-due,-tre/roditelji-vesne-pisarovic-radisna-je-i-marljiva/3aef2194-bd31-4436-b95d-93190f11e216

Una, due, tre! radim danom u 19.00 sati na Una TV