Niste sigurni treba li vam serum za njegu lica i čemu uopće služi? Ili možda znate zašto vam je serum potreban, ali niste sigurni koje sastojke odabrati i hoće li odgovarati vašoj koži? Među mnoštvom dostupnih proizvoda, snalaženje nije uvijek jednostavno.

Zato je Simple sastavio jednostavan i zabavan kviz koji vam u samo nekoliko klikova daje odgovor na pitanja treba li vam serum i kakav. Osim toga, rješavanjem kviza imate priliku osvojiti paket s tri nova Simple booster seruma odnedavno dostupna i u Hrvatskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple Hrvatska (@simplehrvatska)

Kao što ćete moći naučiti rješavanjem kviza, serumi za njegu kože koncentrirane su tekuće formulacije koje se koriste za ciljanje specifičnih potreba kože. Sadrže visoke razine aktivnih sastojaka koji prodiru duboko u kožu kako bi joj pružili maksimalnu korist. Nanose se nakon čišćenja i prije kreme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple Hrvatska (@simplehrvatska)

Za razliku od većine drugih, Simple serumi su emulzije – mliječne teksture kreirane za sve tipove kože, a posebno za osjetljivu kožu. Aktivni sastojci stabilniji su u emulzijama, nego u serumima na bazi vode, što im omogućuje da se apsorbiraju brže. Na taj način, Simple serumi ne ostavljaju tragove i osjećaj zatezanja na koži. Osim toga, Simple serumi nježni su prema koži, ali i prema prirodi. Sadrže do 95% sastojaka prirodnog porijekla te do 100% biorazgradive formule.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simple Hrvatska (@simplehrvatska)

Simple booster serumi dolaze u tri varijante, svaki s određenim aktivnim sastojcima za rješavanje specifičnih potreba kože: Simple booster serum s hijaluronskom kiselinom i vitaminom B5 za intenzivnu hidrataciju i čvrstoću kože; Simple Booster serum s vitaminima C + E + F za blistaviju kožu i ujednačen ten te Simple Booster serum s niacinamidom za ublažavanje znakova pretjeranog starenja i masne kože. Više o svakom serumu i tome može li vam i kako pomoći u njezi kože, saznajte kroz Simple kviz.

Simple je vodeći britanski brend za njegu lica sa 60 godina iskustva, a u Hrvatskoj je prisutan od 2020. godine. Kako mu ime kaže, Simple omogućuje jednostavnu rutinu njege lica. Vjeruje da su proizvodi za učinkovitu njegu kože jednostavni za korištenje, a pritom nježni za kožu, životinje i okoliš. Zato koristi samo čiste sastojke koji uvijek djeluju. Ništa grubo i nepotrebno, jednostavno ono što koži treba.