New Femininity je trend koji je modnim pistama zavladao na gotovo svim geografskim širinama, a na velika vrata ulazi i u Reserved najnovijoj ReDesign kolekciji za jesensko-zimsku sezonu 2020/2021.

Današnja “moderna ženstvenost” je elegantna, obiluje jednostavnim krojevima i uvelike se oslanja na poznati stil 90-ih čijem su oblikovanju i definiranju pomogli supermodeli i legendarni modni fotografi toga doba.

Dugi satenski kaput- 799,90 kn

Najnoviju Reserved kampanju potpisuje Bartek Wieczorek koji nam ovoga puta prenosi snagu koja prati osjećaj pripadnosti grupi, čak i u kontekstu mode.

Suvremeni dizajneri još uvijek žele nadahnuti ovaj trend, ali pokazuju ga u moderniziranoj verziji pa tako u najelegantnijem izdanju ReDesign kolekcije pronalazimo siluete hrabro izloženih ramena i leđa te naglašenog struka.

Satenske hlače – 349,90 kn, satenski sako – 599,90 kn

Naglasak je na detaljima, a vješto i suptilno otkriveni dijelovi tijela privlače pažnju i tako naglašavaju senzualnost. Komadi iz kolekcije jasno pokazuju da nije samo satenska haljina znak ženstvenosti, već i sofisticirana odijela, satenski kaput s tankim remenom i crop-top u kombinaciji s hlačama visokog struka. Ženstvenost također uključuje i set šljokica koji se slobodno kombinira s drugim elementima, a cijelu kolekciju nadopunjuju dodaci poput kožnih rukavica i statement nakita za završni touch.

Paleta boja djeluje jednostavno, a sve zasluge preuzima elegantna, senzualna i uvijek moderna – crna boja. Bez obzira na sezonu ili trenutne trendove, crnu lako obogaćujemo nježnim nude nijansama i luksuznim zlatnim ili srebrnim tonovima. Željeni odmak od neutralnih tonova pronalazimo u modnim komadima u plavoj boji koji uz kombinaciju sjajnih šljokica i uglađenost svile i satena daju novu dimenziju senzualnosti i ženstvenosti.

Odjeća i dodaci iz RESERVED kolekcije ReDesign za jesen-zimu 2020./2021. dostupni su na www.reserved.com